Amikor megállít egy rendőr és kéri az irataimat, olyankor ki kell szállnom az autóból, vagy maradhatok a vezetőülésen?
Akkor szallsz ki az autobol, ha megker ra a rendor. Az irataidat az ablakon keresztul adod oda.
Nem tudom Mo-n mi a divat de vannak orszagok, ahol siman lepuffant a rendor, ha ugy szallsz ki, hogy erre o nem kert meg vagy nem adott engedelyt...
minek szállnál ki úgy is bele néz az iratodba aztán mehetsz vagy max lekérdezi az adataid.
de tényleg amerikában nekünk is volt pár sztori, gyorshajtás miatt a rendör megállított, azt tudtuk kiszállni tilos, de mikor a párom iratát kérte aki a farzsebébe tartotta bejelentés nélkül fel akart kicsit "állni" a kocsiban erre a rendör leüvöltötte a hajunkat meg már nyult a pisztoly felé, de aztán mondta a párom ott vannak a papírok a zsebében akkor kivette, a rendör megnézte aztán még jól leüvöltötte a fejünket hogy gyorsan mentünk aztán semmi bünti nélkül tovább engedett. de az üvöltés hatásos volt nálunk, én úgy féltem utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!