Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi tart ennyi ideig?

Mi tart ennyi ideig?

Figyelt kérdés
2 hete voltam az okmányirodában. Azt mondták, hogy 2 héten belül megkapom az új (B) jogsimat, a régit (A1) lekellett adnom. Így vezetni se vezethetek semmit, amíg megnem jön az új. Mi tart ezen 2 hétig? Minden ismerősöm megkapta kb 10 nap alatt.

2012. ápr. 12. 08:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

10. § (1) A vezetői engedély eltűnése, megsemmisülése, megrongálódása esetén, valamint a képzés és vizsgáztatás tekintetében a jártassági feltételhez kötött kategória megszerzéséhez a vezetői engedély kiállításáig a közlekedési igazgatási hatóság kérelemre ideiglenes vezetői engedélyt állít ki. Az engedély kiállításához az adatoknak - amennyiben azok a nyilvántartásból nem állapíthatóak meg -, valamint a külön jogszabályban meghatározott esetekben az egészségi alkalmasság, illetve a pályaalkalmasság igazolása szükséges.

Innen csókoltatom az ügyintézőt, ha azt mondta nem tud adni neked egy papírt amivel vezethetsz...

2012. ápr. 12. 21:15
 12/18 A kérdező kommentje:

Apám is ezt mondta, hogy vezethetnék motort, de direkt rákérdeztem, na mind1 meglátszik akkor a hozzáértés...

Remélem holnap már ideér

2012. ápr. 12. 21:26
 13/18 A kérdező kommentje:
éééés ma se jött meg...
2012. ápr. 13. 11:02
 14/18 A kérdező kommentje:
Ma se jött meg...
2012. ápr. 16. 10:07
 15/18 anonim válasza:

Mára megjött már? :)

Egyébként én is most csináltattam, nekem azt mondták, hogy a központi okmányirodába (Visegrádi utca) menjek, mert ott 3 nap alatt megvan, és postázás helyett válasszam azt, hogy személyesen megyek el érte. Hát, kíváncsi leszek.

2012. ápr. 18. 20:51
 16/18 anonim ***** válasza:

Na megkaptad már?

Az enyém még sajna sehol,pedig már több mint 1 hete voltam az okmányirodában.

2012. ápr. 19. 17:01
 17/18 A kérdező kommentje:
Igen, kedden végre megkaptam.
2012. ápr. 20. 20:05
 18/18 anonim válasza:
Hello! központi okmányirodában voltál?
2012. ápr. 23. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!