Mi tart ennyi ideig?
10. § (1) A vezetői engedély eltűnése, megsemmisülése, megrongálódása esetén, valamint a képzés és vizsgáztatás tekintetében a jártassági feltételhez kötött kategória megszerzéséhez a vezetői engedély kiállításáig a közlekedési igazgatási hatóság kérelemre ideiglenes vezetői engedélyt állít ki. Az engedély kiállításához az adatoknak - amennyiben azok a nyilvántartásból nem állapíthatóak meg -, valamint a külön jogszabályban meghatározott esetekben az egészségi alkalmasság, illetve a pályaalkalmasság igazolása szükséges.
Innen csókoltatom az ügyintézőt, ha azt mondta nem tud adni neked egy papírt amivel vezethetsz...
Apám is ezt mondta, hogy vezethetnék motort, de direkt rákérdeztem, na mind1 meglátszik akkor a hozzáértés...
Remélem holnap már ideér
Mára megjött már? :)
Egyébként én is most csináltattam, nekem azt mondták, hogy a központi okmányirodába (Visegrádi utca) menjek, mert ott 3 nap alatt megvan, és postázás helyett válasszam azt, hogy személyesen megyek el érte. Hát, kíváncsi leszek.
Na megkaptad már?
Az enyém még sajna sehol,pedig már több mint 1 hete voltam az okmányirodában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!