Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 1 óra időtartamú 4d-s UH nem...

Agleh kérdése:

1 óra időtartamú 4d-s UH nem árt a babának? Hamarosan megyünk Mohácsra 4d- re, ami 1 órás időtartamú, viszont azt hallottam, hogy nem túl jó a babának az ennyi ideig tartó uh. Ti hallottatok erről valamit?

Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 10:12
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Szia! Szerintem ez butaság!! :)
2012. jan. 13. 10:15
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
2 órás ultrahang sem árt, sőt, 3 órás sem. Az ultrahang működési elvéből fakadóan nem tud ártani.
2012. jan. 13. 10:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem árt neki!
2012. jan. 13. 10:31
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszöntem!

Én is így gondolom, de Anyukám riogatott vele.

2012. jan. 13. 10:39
 5/9 anonim ***** válasza:
67%
ha ártana neki nem végeznék.
2012. jan. 13. 12:05
 6/9 anonim ***** válasza:
67%
Egy idő után felmelegszik a magzatvíz! utánanézek, hogy mennyi idő történik ez meg!
2012. jan. 13. 13:28
 7/9 anonim ***** válasza:
2012. jan. 13. 13:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha laikus olvas egy ilyen mondatot, hogy a magzatvíz felmelegedése az egyetlen káros hatás, akkor azt azonnal figyelmen kívül hagyja, hogy ez eddig még csak kísérleti körülmények között fordult elő. Az is fontos pedig... Semmi baja nem lesz.

(Nem beszólni akartam, annak aki írta, nyilván segíteni akar, ami tök rendben is van, meg az is, hogy ész nélkül nem kell ultrahangoztatni, de a mondat második fele fontosabb az elsőnél! :))

23 hkm

2012. jan. 13. 14:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy ennyit alkalmaznák az UH-t, ha bármilyen káros hatása lenne. Szerintem ne aggódj.

Bár a babák elvileg érzik a rezgést, amit az ultrahang csinál, az én babám pl utálja az ultrahangot, mindig kapálózik ezerrel olyankor. De nem árt nekik.

Mi is voltunk 4d-n Mohácson, akkor se állt meg egy pillanatra sem a kisfiam, nem is nagyon lehetett róla normális felvételt csinálni, mert mindig elmozdult :)

2012. jan. 14. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!