Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért nyikorog a biciklim,...

Miért nyikorog a biciklim, amikor fékezek? Nem jó a felni vagy a fékbetét?

Figyelt kérdés
Állítólag van vas és alufelni. Tényleg az egyiken nyikorog? Nem merek gyorsan gurulni, mert, ha egy picit is fékezek, akkorát nyikorog, hogy mindenki engem néz. Főleg akkor gáz, ha hirtelen kell megállni, akkor a leghangosabb. Mitől van? Nem lehet, hogy már elöregedett a fékbetét és kemény lett és ettől nyikorog?
2012. márc. 30. 13:19
 1/3 anonim ***** válasza:
jó mindkettő, azért nyikorog mert a kettő hülyére csiszolta egymást, max fékbetétet cserélhetsz, ha olyan. olcsó is. a lényeg hogy legalább a funkcióját ellátja, tehát fékez.
2012. márc. 30. 13:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem csak akkor nyikorgott, amikor új felnim, új fékbetétem volt. Viccelsz? Én örülnék neki, legalább elmennek az útból, ha fékezel. :D
2012. márc. 30. 19:27
 3/3 anonim ***** válasza:
a 2. al egyetértek valamennyire, de csak akkor ha csak erősebb fékezésre nyikorogna, próbáld meg az új fékbetétet
2013. máj. 6. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!