Ti elmennétek kamionozni? Megéri?
Nem kamionozni,csak belföldön fuvarozni. Max egy két külföldi fuvar.
Minden szakmának megvan a hátulütője,de abban igazat adok,hogy bár koszos vagy,minden szarért levonnak,este kirabolnak,ez mind semmi ahhoz képest ha mondjuk nem látod a családodat,vagy ennek a rovására megy.. Nincs az a pénz,hogy ne lássam a családot,csak egy hétig. Van ilyen ismerős sajnos,amikor született a kislánya úton volt,mikor hazavitték a kórházból másnap ment 10 napra fuvarba,utána 2 napot volt otthon megint ment,a kislány keresztelőjére is épphogy hazaért,na köszi szépen én ilyenből nem kérek.
Fentebb írták,hogy alapozni jó. Igen. De család mellett semmiképp.
Én traktorozom. Tavasztól őszig reggeltől estig megyünk,engem sem sokat látnak,de mindig otthon alszok.
Télen pedig otthon vagyok velük. Megélünk belőle.
alapozni jó, ha betudsz kerülni normális helyre, akkor olyan 350ezer lehet a pénz, ha jó cégnél vagy és fizetős parkolóban alszol a jegyet le lehet kajálni, vagy zuhanyozni, (meg ha élelmiszert viszel csak nem halsz éhen) szóval ha minimalista az ember elvileg akár 200ezer is a zsebében maradhat, de, mindig közbe jön valami, akár 1 bírság, lámpabúra egyéb kár... stb,
viszont társas élet semmi, max hétvégenként a 45óra pihenő amit a többi alkoholista sofőrrel töltesz 1 lengyel parkolóba... szóval a pénz a jó de amúgy az egész utállatos
nemt túl sokat keres, de ez attól függ hol dolgozol, mit és hova szállítassz...
Én ezt akarom csinálni mert én ennek élek, imádok hajtani, utazgatni+ez a szakmám :D(rosszulvagyok, ha nem zúg alattam a motor:D)
szerintem lehet keresni néha akár 500-600 ezret is... németeknél az átlag olyan 2000E körül mozog, ha itthon nem is, külföldön (nem mindenhol) sztem jobban megéri...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!