Milyen biciklit vegyek?
Valami MTB t javaslok neked.
Ne legyen elöl hátul teleszkópos mert abból ami jó az irreálisan drága. Bár egy első teleszkópos villa az nem árt ha túrázol sokkal kényelmesebb vele menni. A fékekre nagy hangsúlyt ne fektess. Olcsóbb venni úgynevezett v féket a cangára 2-4 ezer Ft ért egész jó garnitúrákat lehet venni. Kerüld a műanyagból gyártott fékeket. Az a jó fék ami fémből van és minél hosszabb a szára amit összehúz a bovden. Persze ezekből is van irreális árú de azt felesleges megvenni annyival nem tud többet. Szerintem túrázni valami ilyesmivel a legjobb.
De ha jó bringát akarsz és nem akarsz rákölteni sok pénzt akkor hirdetésekbe egész jókat lehet találni itt a neten töredék árért.
Osztom a kettes véleményét!
Én vettem az ősszel egy használt MTB-t egy huszasért. Most lecseréltem a gumikat Schwalbe Road Cruiser-re, vettem rá Shimano fék-váltókarokat meg normáli Shimano fékeket. Új bovdenek és bovdenházak, kilóméteróra, sárvédők, meg minden apróság. Mindez 25E ft volt. Pár ezret kapok a leszedett cuccokért is (nem lesz nagy pénz). Ha újat vettem volna, a legolcsóbb kb 35-38K lett volna Kenzelben ugyanúgy bütykös gumikkal, meg az alap fékekkel és karokkal. Arra is kellett volna sárvédő, km óra, plusz az apró. Így 45K-ért van egy jó kis városi/túrázgatós bicóm, ami nagyon könnyen gurul. Kipróbáltam a hétvégén és nagyon meg vagyok vele elégedve. Szerintem azért nézz körül az expressz.hu-n, mert vannak jó vételek.
Ilyet ajánlanék. Nagyon kényelmes, voltam ilyennel a Balaton körül. Kellys Cross
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!