Hol és milyen biciklit vegyek?
Írhattok kerékpár üzletet,áruházat,sportboltot stb...
az lenne a lényeg,hogy :-14 éves vok(szal nem felnőtt méretben gondolkodok attól kicsit kisebb lenne jó)
"_"papóm nem szeretne sebesség váltósat mert azt nem tudná megjavítani ha elromlik"_"de én viszont olyat szeretnék...
tudom,hogy a kérdésem ROSSZ KATEGÓRIÁba íródott...
Helló!
A biciklikből nagyon nagy választék van. Először azt kell eldöntened, hogy hol akarsz kerékpározni ( úttalan utakon, országúton, vagy mindenfelé ) és persze, hogy mennyi pénzt szán rá a családod. Nem írtad, hogy vagy helyileg, így boltot nem tudok ajánlani, de tanácsom az, hogy mindenképp egy szakboltot keressetek fel és a nagy bevásárlóközpontokat kerüljétek el. Nagypapád aggálya jogos, de egy jó minőségű váltószerkezet sokáig bírja ( házilag nem is javítható) a rendszeres karbantartás pedig nem fog neki problémát okozni.
Köszönöm válaszod...
az ár :hát ne legyen túl drága de ne is olcsó...szal normális ár...és suliba járni ide-oda bicajozni kicsit túrázni is...ezekre szeretném használni(kicsit rosszol fogalmaztam sorry:))
"ár :hát ne legyen túl drága de ne is olcsó...szal normális ár..."
- lehet, hogy Neked az 5000 Ft a normális,
- de az is lehet, hogy az 500 000 Ft a normális...
Ennyiből nem tudjuk eldönteni... Írj egy tól-ig határt.
Ha suliba járnál és túráznál vele, akkor trekkinget keress, ha terepre is akarsz menni akkor MTB.
bocs.
kb.20000-50000ig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!