Soförködnék, nyelvtudással b jogsival, valami kis céget -kft, nem tudtok bp, ahol keresek ilyen állást? vagy kocsibehozatalhoz tolmács?
Figyelt kérdés
rövid táv hosszútáv beugro kisérő bármilyen dolog érdekelne ,,,fizu nem gond ha nem sok...tolmács soför2012. febr. 17. 10:35
1/6 anonim válasza:
Én a taxizást javaslom, tedd le a vizsgákat intézz el hozzá mindent, és mivel van nyelvismereted így bevállalhatsz olyan utasokat akik külföldiek nem tudnak magyarul, és főként üzletemberek, akik a reptérre mennek. Ha ilyeneket kifogsz akkor szépen kaszálhatsz mert zsíros borravalót szoktak adni. Egyik ismerősöm elég sokáig csinálta jól keresett.
2/6 A kérdező kommentje:
szia
taxizni nem akarok mert nem akarok olyan lenni mint ők !
pofátlan minden felet azt hiszik ott vannak kreszt nem ismerik...azt nem szeretném .
áruterités kocsibehozattal furgon platos mindegy pénzben nem vagyok nagyra vágyo...el szeretném kezdeni valahol.
2012. febr. 17. 11:05
3/6 anonim válasza:
Sajnos B jogsival csak azt mondhatom hogy NE. Nincs tachográf, hajtanak mint az állat, semmi szünet, kevés fizu. Egyébként 1 nyelvtudás nem annyira nagy szám, az angol ma már nagyjából mindenkinek megvan.
Tegyél le C jogsit, azzal több esélyed van.
4/6 A kérdező kommentje:
igazad van de c- csak jövöre teszem le ha minden jol megy.
nekem alkalmi is jó...beugros 1 utazás..addig is belevágnék...irt egy cég de a baj messze van.
2012. febr. 17. 11:36
5/6 anonim válasza:
nyelvtudás?? előbb magyarul tanulj meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!