A kút oldalán van egy kis átlátszó szar, abba látszik hogy van-e a kútba benzin. Ha abba van, akkor bele megy a kocsidba.
2012. jan. 29. 17:59
2/14 anonim válasza:
Ha a tankolás után tudsz menni a kocsival, akkor csak ment bele benzin - és akkor az autóban rossz a kijelzö.
Ha a tankolás után nem megy a járgány, akkor nem ment bele benzin. De ezt eléggé kizártnak tartom.
2012. jan. 29. 18:00
3/14 anonim válasza:
Én sem vagyok MOL-alkalmazott, de elméletileg a kútfej mérőóráját hitelesítik időközönként, akkor kerül rá plomba vagy matrica, hogy ne is nyúljon bele más.
Az autód mérőberendezése pedig csak tájékoztató jellegű, nem hitelesített. Esetleg megpróbálhatod tankolás után megmozgatni a kocsit, velem előfordult hogy keveset tankoltam, nem jelzett semmit a műszer, kanyarodtam ki a kútról és akkor megindult minimálisan felfelé a mutató.
2012. jan. 29. 18:06
4/14 anonim válasza:
18:00 Te egy nagyon okos ember lehetsz. Pont annyi benzin van az autóban, hogy elér a legközelebbi töltőállomásig mi? Én van úgy, hogy több mint félig van a tank de tankolok rá. Ilyen baromságot ne mondj társaságba mert kifognak nevetni.
2012. jan. 29. 18:10
5/14 anonim válasza:
Nem tudom, de mi év vége felé, a Shell kúton jártunk így. Elkezdtünk tankolni, és olyan fura volt a cső, ezért a párom kihúzta a pisztolyt a tankból.Fogta a csövet a kezébe,benzin sehol és pörgött az óra. Kiabáltunk a kutasnak, aki jött és meg akarta magyarázni, hogy az nem úgy van, de ő is ott állt és látta. Szóval sajnos sok minden előfordulhat,az ismerőseinknek mikor mondtuk ezt,különösebben meg sem lepődtek.
2012. jan. 29. 18:22
6/14 anonim válasza:
2000-ért kemény 4 liter benzint adnak, szerinted ez meglátszik a műszeren? -.-
2012. jan. 29. 19:08
7/14 anonim válasza:
A 18:00-ás vagyok: ha KÉTSZER is tankolt igy, akkor azért közben ment valamennyit. Ha az elsö tankoláskot nem ment volna a tankba benzin, akkor a már bennelevö azért csak kifogyott volna. Én akkor szoktam tankolni, ha harmada van a tankban, tehát kb 300 km-re elég az, ami még benne van. Ha 500 km után még megy az autó, akkor ment bele benzin, ha 350-nél kifogy, akkor nem. SZóval azért azt észre lehet venni, hogy annyi maradt benne, mint elötte, vagy több lett.
2012. jan. 29. 20:01
8/14 anonim válasza:
6-os valaszolonal a pont.........2000-ert tankolni........hat lol b+:D.......egy atlag kocsinak kb 40-50 literes a tankja........belecsurgatsz 4 litert,tehat a teljes terfogat 10%-at sem,nem tudom mire szamitottal......
2012. jan. 29. 20:25
9/14 anonim válasza:
Én is gyakran tankolok 2000-ért és kijelzi a mutató azt a 4,5 litert...
2012. jan. 29. 21:10
10/14 anonim válasza:
Ja és 52 literes a tartály , tehát a kevesebb mint 10%-ot igencsak kijelzi...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!