Mi legyen az autóm neve?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de minden autómnak volt neve. Most egy Mitsubishi Pajerot veszek, és eddig két név jutott az eszembe: Matuka a Verdákból és Popej. Szerinted melyik jobb? Esetleg egyéb ötlet?2012. jan. 24. 06:44
21/25 A kérdező kommentje:
Mi az a K.I.T.T?
2012. jan. 24. 20:43
22/25 anonim válasza:
Naaa, akkor neked ajánlottam azt a nagy fehér Pajero-t, ugye? Látom sikerült dönteni, hogy megveszed! Sok balesetmentes kilométert vele! :) A Matuka amúgy szerintem illik is hozzá, mivel robosztus és családi autó, gyerkőcök is szívesen fogják így hívni, ebben biztos vagyok.
23/25 A kérdező kommentje:
Igen, nekem ajánlottad. Köszönöm szépen! Szombaton megyünk érte, már alig várom, hogy használhassam :-)
2012. jan. 25. 08:01
25/25 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon örülök neki. Végre kényelmesen beférünk, nem kell a faluig bezsúfolni a gyerekeket, és ha messzebbre megyünk, nem kell 2 autó. Meg hát ezt terepre találták ki, meg sem kottyan neki a földút. Úgy szuper, ahogy van!
2012. jan. 25. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!