Mi legyen az autóm neve?
32" Bestia
Monster
Dick
Mr. Pajero
Bubuka
Ödön
Köszi az eddigi válaszokat. Ezek szerint a Popej vagy a Matuka senkinek sem tetszik.
Valaki kérdezte, hogy hány éves vagyok, hogy nevet adok a kocsinak. Hát nem 12, hanem 40, és van 5 gyerekem. Kicsit talán szentimentális vagyok ezzel a névadással, de nem szeretek névtelen autót vezetni. volt egy Opel Omega kombim, Toffernek hívták. Még az autószerelő is ezen a néven beszélt róla.
Tényleg nem jó a Matuka?
Lényegében a Te autód, úgy hívod ahogy akarod.
Én is Eszternek hívom az egyik, Katának a másik motoromat. Volt aki megkérdezte, hogy normális vagyok-e, de az az én dolgom. :)
bármi csak ne Matuka, azt hiszem nem vagyok egyedül vele akinek már csak a név hallatán feláll a szőr a hátán ettől az idegesítő akármitől:D
akkor már Popej, vagy a Padzsi is jó, de akár Yapó is lehet
Köszi a válaszokat. Mindenkinek ment a zöld kezecske.
Amúgy nekem is a Popej tetszik, a gyerekek meg a Matukára szavaznak. A Popej nekem is az ereje miatt ugrott be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!