Csak akkor vezethetek, ha már a kezemben van a jogosítvány (kártya)?
Hallottam már azt, hogy lehet vezetni akkor is, ha még nincs a kezemben a kártya, de már minden vizsgám és papírom megvan és leadtam az igénylést, de azt is hallottam már, hogy csak a kártyával vezethetek, melyik az igaz?
Eddig nem foglalkoztam túlságosan a kérdéssel, mert 1 hét alatt elkészül a jogsim, azt ki tudnám várni, de nagymamámat nekem kellene orvoshoz vinnem holnap...
A múlt hét óta nem változott semmi!
:D
Igen, nem rég vizsgáztam.
Kb fél óra volt összesen, Csepelen vezettem, az elején el kellett mondani, hogy mit kell ellenőrizni indulás előtt (kb. ugyan azt végig kellett csinálni, amit rutin előtt), utána elindultunk, volt egy egy íven megfordulás, voltam 30-as övezetben (jobbkezes utcák), jó pár lámpa és tábla volt, sávváltás sbt. sok volt a zebra, szóval figyelni kellett nagyon, és párhuzamos parkolást kellett csinálnom a végén. azt hiszem ennyi volt. Ja és 2 vizsgabiztos ült hátul, mindkettő normális volt.
Nekem "könnyített" volt a vizsga, ha érted:D
És a vb és az oktatóm közösen mondták, hogy merre menjek és mit csináljak.
Attól, hogy így vizsgáztam, még mindent ugyan úgy megtanultam, oktatóm minden órán meg volt velem elégedve és volt olyan, akit nem is hagyott még vizsgázni, mert nem ment neki a vezetés eléggé, pedig az az illető is fizetni akart.
Az, hogy a fizetést választottam, csak azért volt, mert a tanulók nagy része fizet, ergó a nem fizetők szinte 100%-át meg kell buktatni, hogy meg legyen az arány, egy rutinos vezető is csinálna olyan hibát, ami miatt tuti megbuktatnák a vizsgán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!