Jogosítvány: A vezetői engedélyt egy kék papírmappában adják. Valaki azt mondja, hogy abban kell tárolni a jogosítvány "kártyát". Igaz?
Van egy stílusod, ha így ismeretlenül lelámázol. no komment...
Ha nem hordja az ember, akkor miért bűntet a rendőr érte?
Erre kellene valahol leírást, szabályozást keresni, ha tud valaki, linkeljen!
a helyzet az, hogy nem kell a tok! a rendőr nem is kérheti, mert nem része az okiratnak!
egyszer sem fordult még elő, hogy kérte volna bármelyik is...
a forgalmit is egy barom tokba tették, én rögtön kidobtam, és úgy tárolom a jogsi mellett..ezt sem sérelmezték...mire föl?
ne görcsölj, az csak egy tok, amit kifizettettek veled, mint illeték...az igaz, hogy az okmányokat illik sértetlen, jól olvasható, tiszta állapotban tárolni...
Nem kéri a tokot senki!
Nekem van vagy 10 darab árulom őket! :DD
Akinek kell vagy szüksége van rá teszveszen keresen rá vezetői engedély
vagy vezetői engedély papirtok tudok adni akinek kell! :)
A halőr igazolványomat meg egy Tescós nylon-szatyorba adták, én azóta abban hordom...
Komolyan: hogy tudsz felülni ilyen szintű pletykáknak, hogy egy kék kartonpapírt elkérhet a rendőr, amibe odaadták a jogosítványt??? Ha hasonló kérdések merülnének fel benned, előbb gondolkozz logikusan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!