Jogosítvány bevonása ittas vezetésért, mennyire ítéled el az ilyen sofőrt? És ha egyszeri esetről van szó?
Azon kívül, hogy elítélem, nem értem azt, hogy egyes országban zéró tolerancia van, máshol még egy sör belefér. Hogy a ganéjba? X ország polgárai jobban bírják a piát Y-énál?? Micsoda abszurdum! Amit máshol engednek, az nálunk jogsibevonással és büntetéssel díjazzák?
Mondom ezt úgy, hogy sosem iszom.
Nagyon!!!
Egyszeri alkalommal is okozhat halálos balesetet. Ha meg nem is történik semmi baj út közben, akkor meg máskor is be fogja vállalni, míg nem egyszer tönkre nem tesz egy családot. Mert ugye az esetek többségében a vétlenek maradnak ott...
Nem tudom, hogy vagytok vele, de én a falra mászok attól a szövegtől, hogy "de én tudok vezetni piásan, meg mindenki szarul vezet DE én!" Ezek általában a 17-25 éveseknél menő. És sajnos itthon nagyon sokan vezetnek részegen, én mélyen elítélem. És nem azért mondom mert a tv-ben is azt mondják, hogy ez rossz dolog! Több ismerősöm (4-5) halt meg már ittas vezetés miatt (van amelyik fiatal rendőr volt, volt aki utasokat is szállított és ők is meg haltak, és olyan ismerősöm is van, akinek volt annyi esze, hogy mikor mindenki beült a részeg pasija mellé, ő azt mondta, hogy inkább haza gyalogol. Mondanom se kell, meghaltak a második kanyarban, és aki nem ült be lány, a társaságból csak ő élte túl.) És még csak 19 vagyok, relatív kevés élet tapasztalattal, de már ennyi ismerősöm halt ebbe bele. És ezek NEM kitalált sztorik, lehet nézni a langlovagok.hu-t, hogy végződnek az ittas vezetések!
A válaszra válaszolva, igen vegyék el a jogosítványát, hátha ezzel később életeket mentenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!