Ha még a jogosítvány kártya nem érkezett meg, de az igénylés megtörtént, attól már lehet vezetni?
Figyelt kérdés
Ez a papír van még egyenlőre:
Adatlap járművezetésre jogosító okmány kérelméhez.
Múlt héten vizsgázott forgalomból a testvérem.
Ezzel is lehet már forgalomban közlekedni, vagy csak akkor ha már meg van a kártya?
Válaszokat előre is köszönöm!
2010. máj. 17. 09:56
1/7 anonim válasza:
Lehet vezetni. Jogsi nélkül is....
CSak megbűntetnek..
De volt már 573476543969369 ilyen kérdés
2/7 anonim válasza:
Magyarországon igen, külföldön nem fogadják el.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Lehet ez volt a 573476543969370.-ik ilyen kérdés, de én csak egyszer kérdeztem meg. :)
2010. máj. 17. 10:10
4/7 anonim válasza:
idehaza sem fogadják el.
olyan, mintha nem lenne jogosítványod.
5/7 anonim válasza:
Bocsánat, de nekem ez a szakmám. A válasz egyértelműen nem.
Csak a kártya birtoklása után szabad vezetni. Ki kell várni amiíg postázzák, vagy ha sürgős előbb is hozzá lehet jutni néhány nappal, ha személyesen bemész érte az okmányirodába.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2010. máj. 17. 11:52
7/7 anonim válasza:
Ha nincs jogsid nem vezethetsz,jogsit kérnek igazoltatásnál,nem pedig azt kérdezik hogy megigényelted-e már!(gondolom a válasszal már elkéstem,de hátha valaki még olvassa)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!