Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Vizsgázott már valaki forgalom...

Vizsgázott már valaki forgalomból 2012-ben az új forgalmi vizsga szerint?

Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 19:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

szia! az 01-27 21:52-es vagyok, és jelentem ma ismét megbuktam :S

az elsőn azért mert volt egy mindkét irányból behajtani tilos és bementem (bár az utca másik oldaláról be lehet menni, úgyhogy még mindig nem vágom) ma meg egy parkoláson csúsztam el. Már ott tartok hogy tojnék rá legszívesebben az egészre! :S

2012. febr. 10. 23:30
 12/20 A kérdező kommentje:
Utolsó: nagyon sajnálom , én ezen a héten vizsgázok, elmondhatatlanul félek. Nem sikerült a parkolás , és emiatt meg is húztak? A Parkolás nekem se megy :((
2012. febr. 11. 15:07
 13/20 anonim ***** válasza:
igen, azért :S a másik probléma a lakó-pihenő volt (mmint oda bementem) de végül a parkolásért buktattak meg.. Ne félj azért nekem elsőre majdnem sikerült :)) szorítok majd neked, és írd meg mi lett :))
2012. febr. 12. 16:43
 14/20 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy :) . Köszönöm szépen :) Írok feltétlen.
2012. febr. 12. 18:25
 15/20 anonim ***** válasza:
Egyik válaszoló azt mondta, hogy a vizsgabiztos mondta, hogy merre és hogy rossz fele ment. Na, nekem az oktatóm azt mondta, hogy a vb. meg sem szólalhat! Ilyen csőbe nem akarok bemenni? Most akkor hogy is van ez? Ma tudtam meg, hogy másfél hét múlva mehetek, szóval kicsit aggódok én is. :S
2012. febr. 12. 20:54
 16/20 anonim ***** válasza:
igen, nekem az elsőnél ez volt, de ehhez rendkívül genya vb is kell.. (másodikra is ő volt, mikor megláttam már eleve rosszul voltam) szóval talán nem a legrosszabbat fogod majd ki, elég sok normális vb van!
2012. febr. 13. 17:19
 17/20 anonim ***** válasza:
48%

butaság ,oktató elmondja következő kereszteződésnél lehetőségedhez képest menjunk jobbra ,vizsgán és minden óktatónak igy kell tennie,beszélnie.

ha ugy adodik a vizsgabistos itéli meg kaphatsz -e vagy sem jogsit ,ezért akár már a sarkon mondhatja átveszi az irányitást és ő mondja merre tovább.

sőt mondhatja parkolj le itt ott .

és értékelhet ugy joga van rá ...felteni extra kérdést még most is.!

ismételten irom ő adja a jogsit itéli meg ki érdemli meg...nem bonyolult ez.

2012. febr. 15. 08:33
 18/20 anonim ***** válasza:
48%
bármilyen kérdésetek van kérdezet itt én meg mondom mi van és hogyan !!!butaságokat tudtok ezért buktok,nem vagytok tisztába mit lehet mit nem .
2012. febr. 15. 08:39
 19/20 anonim ***** válasza:
Én holnap után (Pénteken vizsgázom). A vizsgabiztos is beleszólhat, ha nem ért egyet valamivel vagy éppen kíváncsi valamire. Nem is ettől félek, a csak gonoszkodni nem akar... Sajnos vannak necces szituációk. Félek is rendesen de ezt kifele nem szabad mutatnom... Na majd meglássuk...
2012. szept. 12. 20:48
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem sikerült elsőre. Ha valakit megtanított az oktatója vezetni, annak nem fog problémát okozni végig csinálni... ha nem sikerül, az vagy az oktató alkalmatlanságát, vagy valami izgulás miatti figyelmetlenséget jelenthet.
2012. szept. 20. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!