Hogyan vihetek macskát Londonba?
Nem rémisztgetésnek szánom de az angolok iszonyúan háklisak ezen a téren. Legjobb tudomásom szerint minden élő állatot-tehát nem feldolgozott húsféle- fél év karantén vár. Ez eddig kutyáknál láttam, hogy macskáknál mi van nem tudom de ezek után már semmin sem csodálkozom. Szerintem a legtöbb információt az angol nagykövetségen megkaphatod szerintem szívesen segítenek. Inkább most érdeklődj mint kint érjenek meglepetések. Na persze azóta a szabályok is változhattak remélem sikerül kivinni a cirmost. Úgy az ember szívéhez nőnek tényleg nagyon tudnak hiányozni ráadásul ők is kötődnek az emberhez és nekik bizony nehezebb felfogni mi is történik, miért hagyták őket magukra.
Egyre viszont ügyelj: nem tudom mivel mész valószínűleg repülővel, azt sok állatorvostól hallottam, hogy utazás előtt nem szabad nyugtatózni, altatózni az állatot mert akkor nem tudja úgy szabályozni a testhőmérsékletét pláne olyan körülmények között. A raktérben nincs velük senki ha baj van nincs aki segítsen. Maradjon csak ébren kicsit megijed de nem lesz baja, sok állat repül naponta gond nélkül. Ha meglát megnyugszik. Sok sikert!
De elég ha csak beütöd állatszállítás angliába. Úgy néz ki nem lesz karantén de kell mikrochip.
Ezt is érdemes megnézni mert eszerint felviheted a fedélzetre magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!