Bp-ról londonba vonattal. Hol találok jegyeket? Nem szeretnék repülni.
Figyelt kérdés
2011. szept. 19. 23:05
1/12 anonim válasza:
Most nemrég voltam londonban.
A legnagyobb jóindulattal mondom: ha nem akarsz beleőrülni a kimenetelbe, caskis repcsivel mész.
Közvetlen vonat nincs, 2-3* át kell szállni és mindennel együtt többe lesz mint a vonat, és legalább 24 óra folyamatos vonatozás, ha nem több...
Megéri?
2/12 anonim válasza:
mindennel együtt többe lesz mint a repcsi, elírtam :)
3/12 A kérdező kommentje:
gyenge a gyomrom....még a sima buszt is végighányom dedalonostól akkor gondolod repcsivel....
2011. szept. 19. 23:34
4/12 anonim válasza:
repcsi gyorsabb , de fiú vagy, vagy lány? próbáld meg valamelyik kamionost ,hogy vigyen ki, ott nem leszel rosszul! ha érdekel keres Nagykörösin magadnak kamiont!!! ez csak egy ajánlat volt nem kötelező!!
5/12 anonim válasza:
Szerintem a jegyeket meg kell venni, de ha te mindenképpen találni akarsz, akkor sok sikert a kereséshez...
6/12 anonim válasza:
Budapest-Bécs-Frankfurt/Köln-Brüsszel-London ez ca.3 átszállás, és lehet, hogy több jegyet kell venned, mert teljes áron horror, de Bp-Frankfurt vagy Frankfurt-Brüsszel illetve Budapest-Köln vagy Köln-Brüsszel és Brüsszel-London jegy kell.
Az Eurostaron napszaktól és naptól erősen függ, hogy mikor olcsó a jegy.
Javasolt honlapok: www.mav.hu www.bahn.de www.eurostar.com
Vagy menj be a Keleti pályaudvaron a Wastels jegyirodába, ott segítenek.
8/12 anonim válasza:
Busszal olcsóbb lesz, de ha repülőt nem bírod, akkor a buszt sem biztos, hogy bírod, pedig van közvetlen buszjárat is.
9/12 anonim válasza:
A buszos út is olyan 24 órás...
10/12 anonim válasza:
szerintem a repülő máshogy rossz a gyomornak. én ui. buszon még sosem voltam rosszul, repülőn meg néha igen. Egész másfajta rázása van, lehet, hogy Te pont bírnád! De ez csak egy tipp volt. sajna Londonban még nem voltam, de a wasteels-et én is tudom ajánlani, ők biztos tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!