Néhány,főleg fiatal sofőr ül úgy vezetés közben ,hogy jobb
oldalra dől a felsőteste.Ha egy ilyen autó után közlekedsz
azt látod,hogy a két fejtámla közt van a feje a sofőrnek.
Kérdés:ilyen "menő" pozícióban mennyi az a km amikor már zsibbad a jobb oldali feneketek? A gerincnek biztos nem
tesz jót.
2011. nov. 12. 09:37
1/8 anonim válasza:
Én normálisan ülök. Vagy ha jó idő van kikönyöklök az ablakon.
2011. nov. 12. 09:46
2/8 anonim válasza:
Én is normálisan ülök. És ilyen ülés formát még senkinél nem láttam, pedig nap mint nap látok fiatal sofőröket, sőt a haverjaim mellett is ültem már autóba és mindannyian normálisan ülnek. Volt hogy nagy apám ladájába ferdén ültem mert hát szétrohadt félig az ülése, az elég kényelmetlen volt de azt a 10 km-ert kilehetett bírni benne.
2011. nov. 12. 09:56
3/8 anonim válasza:
Nem, nekik sem kényelmes. De csak így látnak ki a műszerfal tetejére telepített LCD-kijelző és a tükörre aggatott 35 kg-nyi Wunderbaum-illatosító/CD/rózsafüzér között. Sajnos a műszerpanel fölött esélyük sincs kinézni, mert a gagyi sportülést ülőlapja eredetileg is 10 centivel lejjebb volt, mint a gyári és már rég le is szakadt.
Illetve így folyamatosan tudják fogni a short shifterrel 5 cm alá rövidített hosszúságú váltókar végét, ezzel felkapcsolásonként 0,03 másodpercet nyernek, nem esik le túlzottan a fordulata az 1.2-es négyhengeres pusztítónak, mert 6000 alatt nem eléggé nyomatékos (mondjuk felette sem).
2011. nov. 12. 10:04
4/8 anonim válasza:
Én nem tartozom a fiatal, 1.2es utcai rombolókkal közlekedő állatok közé, de azt hiszem én is vezetek néha jobbra könyökölve, és nem rémlik, hogy zsibbadna a s3gg3m. :)
2011. nov. 12. 12:06
5/8 Beviz Elek válasza:
Fiatal kis suhancként elég kényelmes. Megvettem életem második autóját és ebben már volt gyári könyöktámasz. Beleszerettem, imádom, nagyon kényelmes! Hosszútávon tény, hogy kell mozgolódni mert nem jó (700km normális ülőhelyzetben is sok), de beszaladni pestre nagyon jó így!
2011. nov. 12. 14:44
6/8 anonim válasza:
egy széles könyöklővel kifejezetten így kényelmes!
2011. nov. 12. 17:00
7/8 anonim válasza:
Ha a könyöktámasz a sofőr magasságához van állítva, akkor nem kell hozzá oldalra dőlni!
2011. nov. 12. 17:45
8/8 anonim válasza:
Nem kell, de úgy kényelmesebb szerintem.Valahogy tehermentesíti a hátat ,legalábbis nekem, és jól kézreesik a váltó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!