1. kocsim lenne. Mit tegyek?
Szóval..
Friss jogsis vagyok,és szeretnék használtautót venni.Kezdésnek egy kis Opel Tigra-ra gondoltam,nekem megfelelő lenne árban is. 1.200 000.ért találtam használtat és 2000-es évjáratú.
A kérdés pedig : vehetek 2000-es évjáratút? Nem túl régi? Mert nem szeretném minden második héten javíttattni...Bnőm pedig kicsit huzza a száját,mert szerinte túl régi,és csak a baj lenne vele,meg persze veszélyes is szerinte. Hát nem tudom.Nekem meg tetszik az a kis Tigra.Pláne elsőnek.Nos, gázos egy használt 9 éves kocsi?
Kezdjük ott, hogy egy kilenc éves autó nem öreg. Csak kell egy hozzáértő ember, aki megnézi vásárlás előtt, ha te nem értessz hozzá. Most egy 10 éves Nissan Primeraval járok. Bármilyen szempontból jobb mint egy 2005-os C Corsa és pillanatnyilag 1 milla környéke, inkább alatta az ára. A 200 000 kilometer nem feltétlen gáz, ha valóban jól karbantartott autóról van szó, de a 300 000 km valóban sok lehet. (Egy vezérműlánycos autónak itt már nagyon nagy generál kell..)
Tigrát.. kérlek ne vegyél, hacsak nem találsz valahol egy bontatlan újat.. nehéz lesz. Általában ezeket friss karosszéria munka után adják el. (Bár én sérülés mentes Corsat is ritkán láttam eddig.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!