1. kocsim lenne. Mit tegyek?
Szóval..
Friss jogsis vagyok,és szeretnék használtautót venni.Kezdésnek egy kis Opel Tigra-ra gondoltam,nekem megfelelő lenne árban is. 1.200 000.ért találtam használtat és 2000-es évjáratú.
A kérdés pedig : vehetek 2000-es évjáratút? Nem túl régi? Mert nem szeretném minden második héten javíttattni...Bnőm pedig kicsit huzza a száját,mert szerinte túl régi,és csak a baj lenne vele,meg persze veszélyes is szerinte. Hát nem tudom.Nekem meg tetszik az a kis Tigra.Pláne elsőnek.Nos, gázos egy használt 9 éves kocsi?
Itt elolvashatod, a tulajok véleményeit:
Szia!Én 3 éve vásároltam meg az első autómat, nálunk is szóba került a Tigra, ami a mai napig nagyon tetszik, mert nem túl gyakori, és nagyon sportos, csajos. Engem is lebeszéltek róla,hogy a hátsó szélvédőn alig lehet kilátni(főleg tanulóként),és az alkatrész is drága hozzá (ha ne adj Isten valami gond lenne). Ezért maradtam az opelnél, de corsát választottunk. Első autónak szerintem ne vegyél tigrát, hanem valami "egyszerűbbet".
Minden jót kívánok! :)
Én is Tigrát akartam venni, mindenki leeszélt róla. Sőt autókereskedős haverék pezsgőt bontottak, mire sikerült eladni a tigrát, ami ott állt évek óta.
Szerintem ne vegyél, ilyen árban már jó kocsik vannak. Nekem egy corsám van, nem egy erőgép, de már 4 éve gyilkolom, az első két évben hozzá se kellett nyúlni, pedig nem mai darab a kicsike. Hasonló árfekvésben, amin te gondolkozol én egy VW polót vennék.
Előző vagyok:
ja és első kocsinbak sztem valami olcsóbb árfekvéses, zúzható autót vegyél :) Amit nem sajnálsz ha friss jogsisként megnyomsz itt-ott :)
Nekem ezért lett a corsa, de szerencsére eddig nem volt semmi ilyesmi :) De ha lett volna mégis jobb egy alacsonyabb értékű autót megnyomni, mint egy újat :)
szia
szerintem 1,2 millioért talász joval fiatalabb és korszerűbb autot is .. én ennyiért vettem 3 hete egy 1.2-es c-s corsát, 2004-es.
szerintem ne vegyél ilyen öreg kocsit ...
9 éves kocsiért nem adnák 1,2milliót, egy 9éves kocsi kb 700-800E ft
amúgy egy ilyen kocsi nem túl régi, nekünk 11 éves kocsink van és eddig még nem volt baja
A lényeg az hogy 1,2 millióért inkább vegyél egy kis 5 ajtósat pl egy corsát ami fiatal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!