A kérdésem egyszerű. Hol tudok levizsgázni városiból úgy hogy tutira nem húznak meg? Az idegeim már nem bírják. Inkább fizetek érte. Remélem valaki tud megfelelő választ adni.
én kedden vizsgáztam, és reggel amikor felkeltem nagyon nagy gyomoridegem volt. a pszichológia teszten mondták is nekem hogy az idegeimmal baj lesz...
úgyhogy már vizsga előtt vagy 3 héttel elkezdtem szedni magne b6-ot, az idegeimre, és úgy érzem bevált:) igaz reggelt ideges voltam, de amikor oda került a sor, akkora nyugalom szállt meg mint talán még soha:) az eredménye is meglett, sikeresen levizsgáztam:D
Nem kell ide lefizetés.
Őket bátran ajánlom. Az oktató nagyon jófej, jól tanít. Nála tutira nem lesz gyomorideged. Elítéli a lefizetést, aki nála átmegy, az mind lefizetés nélkül tesz sikeres vizsgát. És az abszolút normál bukási arány van, tehát ez a lefizetősdi nem igaz.
Hívd fel, nem Te leszel az első aki így kerül hozzá. Sokan úgy mennek oda, hogy az 5. vizsgán van a sor, ami ügye ha nem sikerül... Az ilyenek többsége is átmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!