Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A kérdésem egyszerű. Hol...

A kérdésem egyszerű. Hol tudok levizsgázni városiból úgy hogy tutira nem húznak meg? Az idegeim már nem bírják. Inkább fizetek érte. Remélem valaki tud megfelelő választ adni.

Figyelt kérdés
konkrétan valami nagy lökésre lenne szükségem,és egy telefon számra.köszönöm.
2011. okt. 27. 12:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mindenhol át lehet menni forgalmin ha nem rontasz el semmit. Nekem ezért lett meg elsőre mert nem izgultam és úgy vezettem végig az utat mintha csak gyakorló órán lennék. Az oktatóm nekem azt mondta hogy szerinte megfogok bukni, de nem átmentem! Próbálkozz te is ne idegeskedj a volán mögött. Idegeskedésnek nincs értelme mert csak kapkodni fogsz , figyelmetlenül fogsz vezetni és máris bajt csinálsz így.
2011. okt. 27. 14:25
 12/19 anonim ***** válasza:

én kedden vizsgáztam, és reggel amikor felkeltem nagyon nagy gyomoridegem volt. a pszichológia teszten mondták is nekem hogy az idegeimmal baj lesz...

úgyhogy már vizsga előtt vagy 3 héttel elkezdtem szedni magne b6-ot, az idegeimre, és úgy érzem bevált:) igaz reggelt ideges voltam, de amikor oda került a sor, akkora nyugalom szállt meg mint talán még soha:) az eredménye is meglett, sikeresen levizsgáztam:D

2011. okt. 27. 15:51
 13/19 A kérdező kommentje:
gratulálok.nekem ez nem megy.
2011. okt. 27. 15:58
 14/19 anonim ***** válasza:
De te nem vezetsz, csak bénázol. Úgyhogy te ihatsz.
2011. okt. 27. 18:15
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem kell ide lefizetés.

[link]

Őket bátran ajánlom. Az oktató nagyon jófej, jól tanít. Nála tutira nem lesz gyomorideged. Elítéli a lefizetést, aki nála átmegy, az mind lefizetés nélkül tesz sikeres vizsgát. És az abszolút normál bukási arány van, tehát ez a lefizetősdi nem igaz.

Hívd fel, nem Te leszel az első aki így kerül hozzá. Sokan úgy mennek oda, hogy az 5. vizsgán van a sor, ami ügye ha nem sikerül... Az ilyenek többsége is átmegy.

2011. okt. 27. 21:50
 16/19 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.
2011. okt. 28. 07:39
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor menj vidékre, valami kisvárosba. Úgy tudom Érden is lehet vizsgázni, ahol nincs villamos, nagy kereszteződések, semmi ilyesmi. Kis forgalomnál sokkal könnyebb levizsgázni. És ne izgulj. :)
2011. okt. 28. 10:35
 18/19 atilis ***** válasza:
Mivel a Közlekedési Hatóság adja a vizsgabiztosokat, az a legtutibb, ha megkeresed azt az osztályt, ahol a vizsgáztatás, ill. a vizsgabiztosok személyének kiutalása történik, és bepöccinted, hogy orvosi lelettel tudod bizonyítani, hogy téged az oktató személye és a vizsgabiztos erkölcsileg, idegileg bántalmazott. Tuti hogy a következő vizsgánál át fognak engedni. Mond azt, hogy a papa rendőr, vagy hogy a családban van jogász, vagy ügyvéd. Egy orvosi igazolást pedig, ha nem bunkó a háziorvosod, és megmondod neki mi a szitu, ki fog állítani.
2011. okt. 31. 19:36
 19/19 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2011. nov. 3. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!