A KRESZ szerint a mozgást nem akadályozó, kényelmes viseletben kell vezetni. Ha neked ez a kényelmes, akkor semmi nem tiltja, de majd egy baleset után szerintem meggondolod a dolgot, mikor a doki ötven öltéssel varrja össze a mellkasod...
2009. máj. 8. 09:48
12/22 anonim válasza:
Én is le szoktam venni. Amikor hidegebb volt az idő, a térdig érő 9 centi sarokmagasságú csizmámat levettem mindaddig, amig meg nem tanultam vele vezetni. Kemény volt a talpa. :D
Nyáron ja, a papucsban nagyon gázos, mert beszorul a sarka a szőnyegbe. :D Most viccen kívül, mezítláb tényleg sokkal nehezebb, plána a régebbi autóban, amiben elég kemények még a pedálok, és nyomni kell neki rendesen, hogy megálljon. Én elhiszem, hogy balesetveszélyes, de nem fogok váltócipőt vinni, nincs rá idő, másrészt nem fogok mindig edzőcipőben járni.
Fanni
2009. máj. 8. 12:28
13/22 anonim válasza:
Szia!Hat azt nem tudom,hogy lehet-e mezitlab vezetni,de ahol en lakok(kulfold),ott meg a benzinkutnal is mezitlab szall ki az okostojas az autobol es nincs meg egy arva papucs sincs rajta.Ugy nez ki,hogy nalunk lehet mezitlab vezetni.
2009. máj. 8. 14:28
14/22 anonim válasza:
lehet, miért ne lehetne...láttam már olyan irományt, amiben azt javasolták, ha fáradt vagy és természetesen már tartottál pihenőt, mozogtákl egy kicsit...stb. segíthetsz magadon még azzal is, ha mezitláb vezetsz (ha a lábad bírja), mert így éberebb vagy. Nem mi iagz ebből, én mindenesetre nyáron gyakran mezitláb vezetek, mert saruban járok. Már megszoktam, tudom úgyanúgy taposni a féket, mint cipőben.
2009. máj. 8. 15:24
15/22 anonim válasza:
Ha már érzed már anyira a kuplungot, hogy mezitláb is tudd nyomkodni, és nem fáj tőle a lába akkor semmi akadálya!
2009. máj. 8. 22:39
16/22 anonim válasza:
Most már érdekel, hogy mit ír a kresz.
Általában magassarkú cipőben járok, ezért vezetésnél leveszem, soha nem volt problémám, nem izzad a lábam, nem léptem méhecskére etc.
De úgy már jártam, hogy a cipősarkam beakadt a gázpedál résébe, és bal lábbal fékeztem.
2009. máj. 9. 11:52
17/22 anonim válasza:
Én a 36-os lábammal nem is tudnék mezitláb vezetni.Nektek hányas a lábatok????:)
2009. máj. 10. 18:20
18/22 anonim válasza:
Igen,lehet.A papucsért büntetnek.
2009. máj. 15. 16:28
19/22 anonim válasza:
Én sokat vezetek mezítláb (pedig férfi vagyok, nem a magassarkúmat kell lerúgnom hozzá).
Ez egy igen elterjedt tévhit, hogy nem szabad. Állított már meg rendőr igazoltatni, kiszálltam mezítláb, hátramentem, felnyitottam a csomagtartót stb. A lábamra nem szólt semmit.
Az más kérdés, hogy aki nem mer egy jóízűt fékezni mezítláb, az inkább ne vezessen így. Mivel én gyalog is sokat vagyok mezítláb, nekem nem gond beletaposni a fékbe sem. (Akinek meg vészfék-asszisztens van a kocsijában, annak mindegy.)
2009. máj. 20. 14:05
20/22 anonim válasza:
Sziasztok!
Én fiú létemre szeretem mezítláb nyomni a pedált. Félmeztelenül szoktam vezetni, mezítláb. Szerintem lehet?!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!