Lehet mezítláb vezetni?
Szia!
Szerintem nem szabad sajna...:-(
Valószínűleg azért mert a lábad mezítláb könnyebben lecsúszhat a pedálról.
Ritkán én is szoktam mezítláb vezetni, de nem nagyon merek mert én is tartok a rendőrtől. Persze nem hosszú távokon, csak amolyan élményautózás gyanánt, amikor kedvem van lerúgni a szandált a lábamról, és persze nem csúszik a lábam nedvességtől.
Nagyon lehet imádni a mezítláb vezetést, amolyan szabadság szeretem feeling nem?
De hogy mi a hivatalos álláspont, hogy mit mond erről a kresz, hogy egyáltalán mond e valamit, azt sajna én sem tudom. Kíváncsian várom a többi hozzászólást.
Bizti lesz, aki vicsorogni fog hogy nem szabad mezítláb vezetni...igaza van...:-(
Üdv.
nekem az angol tanárom gipsszel vezetett,a rendőr le is kapcsolta és csak nézett,de mondta neki,hogy neki így jó és a rendőr is,hogy nem szabad,de ha ő így bírja akkor ok:D
Én mezítlább azért nem mert izzadós a lábam és csúszkál jobbra balra,nah meg,kényelmetlen is nekem.
Szerintem amúgy nem lehet,gondolj bele,ha lecsúszik a lábad:S
Én is azt hallottam, hogy nem szabad, de szerintem nem is az izzadás a gond, hanem mondjuk ha berepül egy méh az ablakon, és pont a pedálon áll meg, te meg rátalpalsz, akkor fel is kapod a lábadat, és az baj.
Ha csak a bokádat csípi meg, akkor talán nem kapod el.... Megelőzve....
Nem büntet a rendőr, de azért nem szabadna cipő nélkül vezetni, mert egy vészfékezést, satuféket nem lehet kemény cipőtalp nélkül maximális hatékonysággal nyomni.
vagyis a mezítlábazás potenciálisan balesetveszélyesebb!
Mezitlab?
Kozveszelyesek akartok lenni?
Szép...
A gyermekem ovom majd toletek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!