Emlékszel még valamire az elsősegély nyújtásból?
Én egy éve csináltam mikor a jogsit, és nem tudom, hogy szégyen-e de mindent elfelejtettem azóta, pedig akkorra tökéletesen megtanultam mindent, de már szinte semmire nem emlékszem.
Te emlékszel még az elsősegély nyújtásra?
Tavaly decemberben vizsgáztam. Már csak a stabil oldaltfektetés maradt meg. A többit rendesen meg se mutatták, az újraélesztésnél meg majdnem engem kellett újraéleszteni (ájuláshoz közeli állapotban voltam). Ennek ellenére elsőre átmentem (ahogy eddig minden másból is), hétfőn pedig már forgalmi vizsgázok.
22/N
Én még tanultam az általános iskolában, aztán középiskolában is a honvédelmi oktatás keretében, majd a jogsi miatt '86-ban is!
Nem mondom, hogy mindenre emlékszem, de úgy gondolom el tudnék látni egy-két sérültet.
Érdemes elolvasni és elgondolkozni rajta
Én semmire, csak arra, hogy akivel bementem vizsgára az egy az egyben bemagolta az egész könyvet. Bármit kérdezett tőle a vizsgáztató, ő szóról szóra elmondta ami a könyvben volt leírva.
Nekem meg könyvem se volt Youtube, és google-al készültem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!