Ha 58-cal megyek városban (ahol 50 a sebességhatár), és bemérnek, mennyire fognak megbüntetni?
"12:43 én nem te vagyok , és nem megyek neki senkinek!!!"
M4, ugye?
Nem tudom, hogy megáll-e?
Én ezt az elméleti levezetést hallottam a közlekedésis kollégától. Hogy gyakorlatban ezt hogyan alkalmazzák, azt nem tudom (nekem nem tartozik a munkakörömhöz).
Szia!
Szerintem nem fognak, mert általában nem is tudnak bemérni ilyen esetben, hacsak nem a rendőrök trafiznak. Mi is 10km/h -val többel szoktunk menni a megengedettnél, mert az még belefér. Egyébként Romániában volt az, hogy 100km/h-nál mentünk 140-el, és megelőzött egy román autós. Szóval még ott sem volt belőle probléma.
19L
Hát képzeld rádióban hallottam, hogy a rendőrség a különböző ,,tanácsadó" oldalak segítségével tudakozódik arról, hogy ki milyen jogi kiskapukat próbál megjátszani, illetve a legújabb csalásokról is efféle oldalakon értesülnek. pont a lézerblokkolókról volt szó, hogy milyen sok ember nyitott rá(jó mondjuk az pont legális)
de ha ennyi ember kiírja kérdésnek, akk annál jobban rááll a sündőrség a témára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!