Ha 58-cal megyek városban (ahol 50 a sebességhatár), és bemérnek, mennyire fognak megbüntetni?
Ha nem állítanak meg a helyszínen, akkor nem fognak bírságolni, mert olyankor csak a közigazgatási bírságra hajtanak, és akkor csak 68-tól szoktak fényképezni.
Néha vannak akciók amikor meg is állítanak, igazoltatnak. Olyankor simán kaphatsz helyszíni bírságot!
ma 18:10
biztos siet és számít az a másodpercenkénti 2,22méternyi előny amire így szert tesz.
mondjuk én 55el mennék,valahogy mindig ott állt meg az óra mikor 50el akartam menni,még anno.
Ha feljelentésre hajtanak, akk 50-es sebbességhatár esetében 64 km/h felett fognak csak büntetni (min 30 000 Ft).
Ha esetleg utánad is mennek, akkor már 4 km/h-ás sebességtúllépés esetén is büntethetnek helyszíni bírságra..
- Ha nem állítanak meg, akkor 67 km/h-tól felfelé büntetnek.
- Ha van leállító is, akkor 54 és 66 km/h között helyszíni bírságolhatnak (3.000-20.000-ig).
Kórosan be szoktam tartani a sebességhatárt, de vannak esetek, amikor megszaladhat a lábam, pl. sávváltással egybekötött kanyarodó autó kikerüléskor, vagy ha métereken múlik, hogy átérek-e még a zöld lámpás keresztőzédesen, stb.
Ha notórius gyorshajtó lennék, nem is lenne ilyen kérdésem, nem igaz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!