Jogsi 97.100ft-ért? ( ( ( () ) )
Minden ember másmennyire tehetséges, mindenkinek más mennyiségű óra kell.
A legtöbb embernek azonban a 30 óra nem elég, ugyanis az nem azt jelenti hogy annyi az ideális. Az csupán csak az NKH által előírt minimális óraszám hogy ennyi óra után már lehet menni! Igazából nagyjából a 40-50 óra lenne a normál, 30 valóban inkább csak azoknak elég akik már előtte vezettek vagy elég jó képességűek, esetleg kisebb faluban/városban tanulnak és nem pesten. Én is hallottam olyanról, aki úgy tanult, hogy külön esemény votl a lámpás kereszteződés, és jópár dolgot ki is hagytak a vizsgából, mert az adott helyen nem votl arra példa :)
Szóval a nagy átlag szerint plusz 10-20 óra midnenkinek kell, ezzel érdemes számolni.
Nekem ez túl olcsónak tűnik, mondhatni sántít a dolog. A jogsi most olyan 120-150e körül van, ennél olcsóbban szerintem nem lehet megúszni...
A nagyon olcsó iskolákkal vigyáznék, mert olcsó húsnak.... Vagy az órákból fognak lecsípni (így lesz az 50 perc helyett 20) vagy direkt megbuktatnak az első forgalmin (még aztán még a következő kettőn) és a pótórákon behozzák...
Elsősegély tanfolyam + vizsga, orvosi alkalmassági benne van?
Amikor én vizsgáztam jópáran voltunk akik a 9+19 óra vezetést sem használtuk ki, mégis átmentünk kenőpénz nélkül. Motorjogsinál ugyanez volt, 2 óra rutin, 4 városi és már meg is volt a papír.. Szóval szerintem csak a levizsgázáshoz elég a 30 óra, közlekedni úgysem lehet az autósiskolában megtanulni, az annál hosszabb folyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!