Megoldható Győrből bicajjal Dunaszerdahelyre?
Figyelt kérdés
Tudom nincs messze és google maps-ba be is írtam. Győrből a Galántai úton vezetne át a határon. Nos a galántai nem fő út? lehet rajta biajjal menni? ha esetleg igen, akkor a határnál is át fognak engedni? Mert ha ez fő út és nem mehetek fel rá akkor lényegében más út nem is vezet ott át. Zöldhatáron meg bűn átmenni. (gyalog útvonalt számoltam gondoltam hátha nem fő utakat ír ki)2011. szept. 12. 23:00
1/2 anonim válasza:
Tudtommal a Schengeni övezethez tartozunk, ergo nincs a határon semmiféle sorompó vagy ellenőrzés ezeken az országokon belül.
A Galántai út főút, elég nagy rajt a kamionforgalom, tehát ennek köszönhetően nem olyan biztonságos bicósoknak. Ha merész vagy és tudsz normálisan biciklizni (folyamatosan az út leges legszélén nem kacskaringózva) akkor bevállalhatod. Lényegében bárhol át tudsz menni, ahol van valami híd a duna felett vagy kompjárat.
2/2 ricsi2216 válasza:
Autóval 45 perc
biciklivel csak akkor tudnál oda eljutni ha te lennél Sagan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!