Megoldható h egy 14éves lány is elkezdhesse lerakni a jogosítványt? :o
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és nagyon szeretném már lerakni a jogosítványt.(mint mindenki)
egy barátom mesélte h az anyukájának 15évesen volt jogosítványa és vezethetett felnőtt felügyelettel.
lehetséges lenne??
2010. okt. 17. 19:50
1/21 anonim válasza:
a barátod anyukája vagy nagyon gazdag vagy "befolyásos" ember mert különben nem oldhato meg sehogy max 17 éves korodba lehet meg a jogsid ugy h vezethess is!
2/21 anonim válasza:
16 és fél éves korodig szüneteltesd a vágyadat, a tanfolyamot akkor kezdheted el. A barátod meg kérdezze meg az anyukáját, mert 15 évesen sohasem lehetett B-kategóriás jogsija.
3/21 anonim válasza:
Nem tudom, lehet, hogy az Osztrák-Magyar Monarchia idején már 15 évesen is lehetett... Ha az anyuka akkoriban töltötte a 15-öt, akkor talán igaza van.
4/21 anonim válasza:
Elkezdeni elkezdheted, mert pl az eü vizsgát most is leteheted és az nem évül el. Csak a jogsidra kell várnod... hát a mostani szabály szerint 17 éves korodig, de ki tudja mennyit változik a törvény addig. Nagyon szeretnék már évek óta 21-re felhozni.
5/21 anonim válasza:
Nem 17ig kell várnod a jogsira, hanem 17 évesen KEZDHETED EL a rutin órákat venni!
6/21 anonim válasza:
Lehet jogsid, de csak segédmotorra!
7/21 anonim válasza:
Az kéne még, hogy 14 évesen vezessen valaki. Jó, hogy óvodásokat nem engedünk a volán közelébe...
8/21 anonim válasza:
Egyetértek a 21:38-assal. Szerintem még ki el sem éred a pedálokat -.-
9/21 anonim válasza:
Amerikába 14éves kortól lehet kezdőjogosítványod, szóval akkor vezethetsz ha ül melletted nagykorú akinek vna jogsija.
Nem tom mennyit ér mert ha balesetet okozol akkor nem segít hogy ülnek melletted..
10/21 anonim válasza:
Én is szerettem volna minél előbb jogsit, de 16 és fél évesen kezdheted el, 17 éves korodig megcsinálhatod a egészségügyit, a rutint és a kreszt. Ha betöltötted a 17-et akkor kezdheted a városit. Ami akár egy hónap és megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!