Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Megoldható lenne? (Jogosítvány)

Megoldható lenne? (Jogosítvány)

Figyelt kérdés

Szükségem lenne jogosítványra,de mivel külföldön dolgozom,így nem tudok hazamenni 2-3 hónapra,hogy letegyem.

Hallottam sok"pletykát" olyanokról,hogy van aki leteszi az illető helyet a jogsit(persze pénzért),és mindenki jól jár.Az illetőnek meglesz a jogsija,és aki letette a nevében, kereset egy szép összeget.(persze hozzátették,hogy akinek a jogsi kell az tud vezetni) Nem tudom,hogy igaz,bár kétlem..Én nem is ezt szeretném(de ez sem volna rossz)

Én arra gondoltam,hogy meg lehet-e beszélni az autósiskolával a következőt(ha igen hol?)

Szóval kérnék időpontot a kresz vizsgára.(akkor haza repülnék 1-2 napra) Letenném a vizsgát,majd megbeszélnék egy új időpontot a többi vizsgákra.Arra az időpontra hazajönnék újra.A lényeg,hogy nem vennék részt az elméleti oktatáson,és ha megoldható a 20 óra vezetésen sem.(de ha nagyon muszáj akkor minél gyorsabban le szeretném tudni a kötelező vezetést.)

Tudom,hogy így többe kerülne,de nekem megérné..Vezetni tudok,csak nincs jogsim,és nélküle elég rizikós.

Szerintetek megoldható így? Ha igen hol?

KÖszi előre is..

2010. nov. 3. 13:42
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
csináld meg ott ahol dolgozol...
2010. nov. 3. 13:54
 2/24 anonim ***** válasza:
De minek akarod itt letenni a jogsit ha úgysem itt élsz?
2010. nov. 3. 13:54
 3/24 A kérdező kommentje:
Azért otthon akarom,mert ha + fizetek rá akkor is olcsóbb lenne,és később át tudom íratni angol jogsira...Nem beszélve arról,hogy annyira még nem tudok olyan jól angolul,hogy le is tegyem...
2010. nov. 3. 14:00
 4/24 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy olcsóbban megúsznád. Ez nem minden napi eset és nagyon kevesen vállalnák el nem kevés pénzért.
2010. nov. 3. 14:12
 5/24 anonim ***** válasza:

keress meg 1 autósiskolát akik rugalmasak.

Budapest ? Vidék? mégis merre ajánlja?

tanfolyamra nem kell járni.

vizsgázni neked kell mert személyivel igazolod magad.

a vezetést meg rakasd össze és told le 1-2-3 nap alatt... ilyen egyszerű!

2010. nov. 3. 14:14
 6/24 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy nem olcsó..De még így is megérné nekem,az okokat már leírtam.Itt kint 1000 font a jogsi megszerzése,és azt se biztos,hogy elsőre sikerül.Ha nem akkor + fontokba kerül.Írtam,hogy annyira azért nem tudok olyan jól angolul,hogy merjek belevágni itt kint.Ezért ha még ugyanannyit is kéne fizetnem akkor is megérné nekem

A kérdés az,hogy megoldható-e ,és ha igen hol?

2010. nov. 3. 14:15
 7/24 A kérdező kommentje:

ma 14:14

Budapesten lenne jó..De hol van ilyen iskola? Mert már próbáltam keresni,és szinte mindenhol azt mondták,hogy 1-2 hónap..De ennyi időre nem tudok hazamenni...

2010. nov. 3. 14:17
 8/24 anonim ***** válasza:
Azért 1-2 hónap mert mások is vannak rajtad kívül akik vezetnének. Meg tudnád csinálni 1 hét alatt is, de akkor csak veled foglalkozna az oktató és nem lenne több tanulója, ami meg nem éri meg... hacsak nem fizetsz rá egy nagyobb összeget. Ezért mondtam, hogy a csalással meg ezekkel együtt kizárt, hogy olcsóbban megúszd.
2010. nov. 3. 14:22
 9/24 A kérdező kommentje:

" hacsak nem fizetsz rá egy nagyobb összeget."

Pont erről beszélek,hogy fizetnék én többet is ha lenne kinek.. A kérdésem még mindig az,hogy van -e lehetőség ezt megoldani vagy sem? Ha igen hol?

2010. nov. 3. 14:27
 10/24 anonim ***** válasza:

elméletre nem kell járnod csak vizsgáznod kell, elsősegélyből is csak vizsgáznod kell, gyakorlati vezetést meg csak úgy úszod meg ha ismered az oktatót és nagyon rendes veled és beírja neked az órákat, vagy kenőpénzt fizetsz. de ha nem jársz gyakorlatra akkor le kell fizetned a rutin vizsgabiztost és a forgalmit is. és lehet hogy olyant fogsz ki aki nem nyerő az ilyenekre, akkor újra próbálkozhatsz. mindezek végén lesz egy jogsi a kezedben, vezetni nem tudsz és lassan pénzbe is ugyanott vagy (repjegy stb.)

plusz Angliába (fontból gondolom) pont a másik oldalon mennek és az utak is szűkebbek. szerintem nem éri meg.

2010. nov. 3. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!