Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Megoldható lenne? (Jogosítvány)

Megoldható lenne? (Jogosítvány)

Figyelt kérdés

Szükségem lenne jogosítványra,de mivel külföldön dolgozom,így nem tudok hazamenni 2-3 hónapra,hogy letegyem.

Hallottam sok"pletykát" olyanokról,hogy van aki leteszi az illető helyet a jogsit(persze pénzért),és mindenki jól jár.Az illetőnek meglesz a jogsija,és aki letette a nevében, kereset egy szép összeget.(persze hozzátették,hogy akinek a jogsi kell az tud vezetni) Nem tudom,hogy igaz,bár kétlem..Én nem is ezt szeretném(de ez sem volna rossz)

Én arra gondoltam,hogy meg lehet-e beszélni az autósiskolával a következőt(ha igen hol?)

Szóval kérnék időpontot a kresz vizsgára.(akkor haza repülnék 1-2 napra) Letenném a vizsgát,majd megbeszélnék egy új időpontot a többi vizsgákra.Arra az időpontra hazajönnék újra.A lényeg,hogy nem vennék részt az elméleti oktatáson,és ha megoldható a 20 óra vezetésen sem.(de ha nagyon muszáj akkor minél gyorsabban le szeretném tudni a kötelező vezetést.)

Tudom,hogy így többe kerülne,de nekem megérné..Vezetni tudok,csak nincs jogsim,és nélküle elég rizikós.

Szerintetek megoldható így? Ha igen hol?

KÖszi előre is..

2010. nov. 3. 13:42
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

tegnap 16:02

Hogy érted,hogy mindent vállalnál? Én a kreszt simán megoldom..Avval nincs is gond...de a továbbiakban te hogy gondolnád? Érdekel amit írtál!

2010. dec. 2. 17:19
 22/24 anonim válasza:
Hát én tudok vezetni, van 3 éve jogsim. De azért feltűnne, hogy 21 vagyok....... Szóval.....
2010. dec. 5. 02:18
 23/24 A kérdező kommentje:

Voltaképpen neked sem volt semmi ötleted..Értem...

Na mindegy....

(gondolom az ötlet az lett volna,hogy helyettem menj el vezetni...csak hát még ha 21 éves lennék sem jött volna össze,mert a személyi igazolványban lévő képem,még véletlenül sem lett volna azonos a te arcoddal...)

Ezért is nem értettem,hogy miért kérdezted a nemet és a kort...

Azért kösz,hogy írtál...

2010. dec. 5. 13:15
 24/24 A kérdező kommentje:
Remélem,hogy találok valami jó megoldást még akkor s ha 100-150 ezret kell fizetnem pluszba..(még így is megérné nekem..)
2010. dec. 5. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!