Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Megoldható lenne? (Jogosítvány)

Megoldható lenne? (Jogosítvány)

Figyelt kérdés

Szükségem lenne jogosítványra,de mivel külföldön dolgozom,így nem tudok hazamenni 2-3 hónapra,hogy letegyem.

Hallottam sok"pletykát" olyanokról,hogy van aki leteszi az illető helyet a jogsit(persze pénzért),és mindenki jól jár.Az illetőnek meglesz a jogsija,és aki letette a nevében, kereset egy szép összeget.(persze hozzátették,hogy akinek a jogsi kell az tud vezetni) Nem tudom,hogy igaz,bár kétlem..Én nem is ezt szeretném(de ez sem volna rossz)

Én arra gondoltam,hogy meg lehet-e beszélni az autósiskolával a következőt(ha igen hol?)

Szóval kérnék időpontot a kresz vizsgára.(akkor haza repülnék 1-2 napra) Letenném a vizsgát,majd megbeszélnék egy új időpontot a többi vizsgákra.Arra az időpontra hazajönnék újra.A lényeg,hogy nem vennék részt az elméleti oktatáson,és ha megoldható a 20 óra vezetésen sem.(de ha nagyon muszáj akkor minél gyorsabban le szeretném tudni a kötelező vezetést.)

Tudom,hogy így többe kerülne,de nekem megérné..Vezetni tudok,csak nincs jogsim,és nélküle elég rizikós.

Szerintetek megoldható így? Ha igen hol?

KÖszi előre is..

2010. nov. 3. 13:42
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

ma 15:13

Írtam,hogy tudok vezetni csak jogsim nincs. Nem nehezebb itt sem vezetni,csak megszokás kérdése az egész.Ha lenne ismerősöm akkor nem tettem volna fel ilyen kérdést,hanem ott puhítom meg.

De úgy látszik a kérdésemre nem nagyon tudjátok a választ.Mindenesetre köszönöm az eddigi válaszokat,majd még kutatok hátha van rátalálok a legjobb megoldásra.

2010. nov. 3. 15:20
 12/24 anonim ***** válasza:
pénzzel minden megoldható ha azt mondod pesten az oktatónak h ittvan a pénz mintha levezettem volna és írja be, közbe nem fogyasztasz benzint, stb, 10ből 5 tuti beírja
2010. nov. 3. 19:19
 13/24 A kérdező kommentje:

ma 19:19

Mondj egy ilyet,és fizetek neki...

2010. nov. 3. 20:37
 14/24 anonim ***** válasza:
beírod a gooleba, hogy autósiskola budapest és felhavod őket majd elmondod a problémádat. biztos hogy lesz megoldás
2010. nov. 3. 21:07
 15/24 anonim ***** válasza:

A vezetési tudásod jogsi híján, csak a Te gondolataidban lehet jó. Nem ajánlom, mert semmi szükség, hogy valami galibát csinálj. Nem téged sajnállak, csak 2 pici gyerekem van és sokat ülnek a kocsiban , remélem megértesz.

Amúgy, ha már hazamész azért, hogy ezt elintézd, kalkuláld bele a jegyárat minimum 2x, a szabadság miatt kiesett lóvét.

Arra van lehetöség, ha már beiratkoztál, hogy az oktatóval megdumálod, nyomjátok le 4 nap alatt az órákat, ráfizetsz ö meg ossza el a vizsgalapon, de vezetes nélkül nem fog menni.

2010. nov. 3. 21:42
 16/24 anonim válasza:
Lány vagy fiú vagy? Hány éves?
2010. nov. 16. 00:38
 17/24 A kérdező kommentje:
Miért számít hogy hány éves,és milyen nemű vagyok?Nem titok csak kíváncsiság,hogy ez miért fontos tudni?
2010. nov. 16. 01:29
 18/24 anonim válasza:
Grat, kérdésre kérdéssel..... Hát ha ennyire bátortalan vagy, akkor nem volt sok értelme feltenni a kérdést. Azért kérdeztem, mert talán meg tudtam volna oldani az ügyedet... De ahhoz tudnom kell ezeket...
2010. nov. 20. 17:26
 19/24 A kérdező kommentje:

Oké.Mint írtam nem titok.

38 éves vagyok és nő..

Sok helyen érdeklődtem,és sajnos nem kedvező az idő nekem..6 hét a legrövidebb amit mondtak,de sajnos nekem jelen esetben ez is sok..

Bármi jó tippet elfogadok,akár meg is fizetem ha kell..

2010. nov. 20. 18:10
 20/24 anonim válasza:
Hát a Kresz-en kívül mindent vállalnék, de én 21 vagyok, és az feltűnő lenne... :D A Kresz vizsga csak azoknak sikerül, akik épp azt tanulják, a rég vezetőknek nem szokott menni, mert sok olyan kérdés van, amit közlekedéskor nem is használsz...
2010. dec. 1. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!