Buszvezetőnek szabad menet közben cigarettáznia a buszban? (VOLÁN)
Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 17:16
11/12 anonim válasza:
szabad, de nem ajánlot!!! És ne csak a buszsofőröket szidjuk hanem a sok hülye idióta utast aki össze vissza balhézik a sofőrökkel meg ha már a szagokról beszélünk, én szivesebben elviselem a dohány szagát mint a 3 hete le nem fürdött cigányasszonyét aki felszállt multkor a buszomra. Tény hogy a sofőrnek is türelmesnek kell lenni, de az utasnak se kéne kötekednie..A dohányzásról meg annyit hogy kinyitja a sofőr a mellette lévő ablakot és akkor kiviszi a füstöt.
12/12 anonim válasza:
Nem értem miért védi mindenki a buszsofőröket.
Én is ezerszer megkértem hogy ne gyújtson rá, vagy legalábbis húzza el az ablakot de erre sem volt hajlandó. Nem kell őket félteni...
Lehet hogy titeket nem de engem pl. nagyon zavar a szaga..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!