Buszvezetőnek szabad menet közben cigarettáznia a buszban? (VOLÁN)
Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 17:16
2/12 A kérdező kommentje:
És esetleg hogyan lehet ezt bejelenteni, igazolni ill. mit kaphat érte?
2009. ápr. 9. 17:27
3/12 anonim válasza:
Jaj Istenem, miért kell a hozzánk hasonló Kisembert basztatni? Nincs jobb dolgod "Kedves" Kérdező?
4/12 anonim válasza:
Ez az, ne legyél sunyi! Kérd meg először, hogy legyen szíves abbahagyni a dohányzást, aztán ha nem teszi, lehet szólni a munkáltatónak.
5/12 anonim válasza:
Tudtommal rágyújthat, vezetés közben is.
6/12 A kérdező kommentje:
Mit gondolsz, nem kértem? Mindig ott prüszköl miatta az egész busz, de nem fog csinálni semmit, amíg nem szól valaki valamilyen felettesének.
KEDVES második. Ne féltsd a buszvezetőt, nem olyan kis ember az.. Vagy ha még, akkor jó nagy pofát kapott hozzá, mer pofázni meg megvédeni magát, az megy neki.
Amúgy ritka bunkó.. de ez már más téma (: Ű
Van valaki aki esetleg tud válaszolni a kérdésemre?
2009. ápr. 9. 23:35
7/12 anonim válasza:
Én úgy tudom,tilos dohányoznia.
Bár ha legalább kinyitja az ablakot,akkor legyünk toleránsak.;)
8/12 anonim válasza:
Te is ritka nagy ... vagy, hogy sunyiban a háta mögött mersz csak panaszkodni! Neten Te is nagy hanggal vagy! Állj oda és neki mond! Ha meg szar az életed, ne másét akard hasonlóvá tenni!
9/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Még mielőtt újra pofáznál, megtennéd, hogy elolvasod, hogy mit írtam ez előtt? Megköszönném.
2009. ápr. 13. 15:36
10/12 anonim válasza:
tudtommal ha vezetsz nem szabad cigizned, így van benne a kresszben.. de ez nem 100
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!