Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hányszor lehet megbukni KRESZ...

Hányszor lehet megbukni KRESZ vizsgán?

Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 13:02
1 2
 11/16 Alex Mészáros válasza:
A 8:53-nak üzenem és kérdem neked elsőre meglett a vizsga?Azért ez egy kicsit húzós hogy már első bukásnál nem engednéd tovább. Amúgy annyiszor lehet vizsgázni amennyi pénzed van.
2011. júl. 21. 21:39
 12/16 anonim ***** válasza:
25%

8.53 vagyok. Igen, elsőre sikerült a C minden vizsgája és a nagymotor vizsgája is. A kresz nem nehezebb mint egy töri vizsgára felkészülni. Sőt, sokkal egyszerűbb, mert tulajdonképpen olyan kérdéseket tesznek fel, amit a mindennapi életben állandóan látunk és logikával kikövetkeztethető. A többi kérdés gond nélkül megtanulható, de tulajdonképpen nekem könyvem se volt, nem olvastam (a tanár nem adott), mert a gyakorlás még anno papíron, a motornál már számítógépen pont azért van, hogy ott gyakorold be a válaszokat. Hihetetlen, hogy úgy, hogy mindenkinek van otthon gépe, megkapja a programot gyakorlásra, tehát gyakorlatilag bármennyit gyakorolhat, egyáltalán meg lehet bukni és még csak nem is hibátlanul kell tudni. Bizonyos hibahatáron belül kell csak teljesíteni.

26F

2011. júl. 22. 07:19
 13/16 anonim ***** válasza:
32%

Szóval nem, nem adnék jogsit annak aki megbukott kreszből valaha is. Jön egy front és máris televan hülyékkel az út és komolyan én kapok frászt, hogy a hülye még belefér e az előzésbe vagy nekem kell vész fékeznem ne jöjjön belém frontálisan. Persze ez amiatt is van, hogy a friss jogsisok olyan kurv@ nagy öntudattal rendelkeznek, hogy azt hiszik őnekik 150-nel kell legalább menni, hogy bevágódjanak a csajoknál, haverjuknál, de egy előzésnél se tudják még felmérni a szembe jövő sebességét, távolságát. Ez nem intelligencia kérdése, csak tapasztalatlanság és túlzott bizalom a kocsiban és a saját képességekben. Úgy gondolom legalább 30000 kilométert le kell vezessen egy ember hogy legalább fogalma legyen, hogy kéne vezetni és még így is hol fogunk tudni annyira vezetni mint egy kamionos aki millió kilométert levezet.

26F

2011. júl. 22. 07:29
 14/16 anonim válasza:
szerintem is pénzfüggő a dolog
2011. júl. 24. 18:37
 15/16 Alex Mészáros válasza:
31%
Én egyetértek 26F-fel nagyon sokan vannak hogy a alattuk egy jó autó van és azt hiszik hogy övék a világ.De azonban vannak normális vezetők.Én 17 vagyok és már két hónapja megvan a jogsim ezt nem érzem korainak vagyok ár annyira komoly hogy normális döntéseket hozzak.A szüleim se gondolták korainak és azt gondolom magamról hogy normális vezető vagyok aki végiggondolja hogy az adott helyen mire kell figyelnie.Nem akarom magam dicsérni de ez így van.Nem az a típus vagyok aki berregteti a motrot kapartat és stb.Sokan vannak így az a baj hogy az esetek nagy részében mindig a vétlen hal meg.Az egyik haverom is leteszi a jogsit és a haverja kocsijával 40-es táblánál 110-zel ment.Annak örült mondtam neki nagy dícsőség jó a sebesség de gondolkodni akkor is kell.Nagyon sok ember felelőtlen az utakon.Személyes pálda hogy mentem a városba apámmal és egy autó ment előttem és csak elkezdett lassítani de nem tudtam mit akar.Se zebra se lámpa nem volt a környéken.Arra lettem figyelmes hogy kanyarodik az előttem lévő autó de semmi irányjelző nélkül. Na az ilyen embereket nem bírom.
2011. júl. 24. 22:06
 16/16 anonim válasza:
100%

Kedves 8:53-as!

A válaszodból ítélve rendkívül intelligens lehetsz. Szerinted tényleg az a lényeg, hogy beseggeled a válaszokat? Ez mégis milyen hasznos tudást ad? Ráadásul nem kapja meg mindenki a programot, meg kell venni. És oké, hogy nem nehezebb mint egy töri vizsga, de a forgalmi kérdéseken kívül (ami nyilván logika, szabályok alkalmazása) mindkettő egy nagy összefüggéstelen lexikális adat, ami a valóságban nem is működik. A történelem egy csökevény, mert az az által alkototr modellek jórészt nem is működnek a valóságban, nem úgy, mint a természettudományoknál. A kresz is ilyen, beseggeled, aztán meg tök máshogy néz ki a valóságban a vezetés mint a tankönyvekben.

2018. jún. 6. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!