Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Tanulóvezetek, oktatót szeretn...

Tanulóvezetek, oktatót szeretnék váltani. Hogyan megy ez?

Figyelt kérdés

Levezettem a rutin órákat, és most szeretnék oktatót váltani, mert kiabál, hülyének néz és a pénzre megy. Kérjem vissza tőle a fennmaradó pénzt (mert nem csak a rutin fizettem ki, hanem már a forgalom egy részét, de van róla számla). Lassan meg kell neki mondanom, hogyan?

köszi előre is!

2011. júl. 6. 10:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem neki kéne megmondanod.... bemész az autóssuliba és megmondod
2011. júl. 6. 10:50
 2/9 anonim ***** válasza:
az autós iskola irodájára bemész és elpanaszolod a bajaidat, ott a titkárnő mindenben segít
2011. júl. 6. 10:50
 3/9 A kérdező kommentje:
igen, de szerintem elkerülhetetlen hogy az okatóval ne beszéljek, mert valahogy vissza kell kérni a pénzem...
2011. júl. 6. 10:53
 4/9 anonim válasza:
azt is elintézi a titkárnő.
2011. júl. 6. 11:07
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2011. júl. 6. 11:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Anno én is váltottam, mégpedig úgy, ahogy az előttem szóló is javasolta. Bementem az irodába, elmondtam, hogy mi a bajom (folyamatosan dohányzott az autóban az oktató, de nem kicsit, egyiket elnyomta, gyújtott a másikra... én meg nem dohányzom, mikor elkezdtük az órákat megkérdezte, hogy engem zavarna-e, mondtam igen, és onnantól folyamatosan szívta, fejfájással, hányingerrel, irtó büdösen szálltam ki az autójából), kértem, adjanak másikat. Kész, ennyi!

A pénzt intézze el az autósiskola, elvileg Te velük szerződtél! Egy pillanatig ne gondolkodj ezen!

2011. júl. 6. 11:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Hasonló cipőben járok én is. Az autósiskolában a titkárnő/ügyintéző elintézi, neked még beszélni sem kell az oktatóddal. Az iskolán belül akarsz oktatót váltani vagy iskolát is?

Melyik városban és melyik autósiskolában tanulsz?

Nekem is hasonló a szitu. Múlt héten hétfőn rutin vizsgáztam, elsőre sikerült. Március 15-én volt az első órám, összesen 51 (igaz ezek között volt olyan, hogy forgalomba is vitt, de az most mindegy) szügségtelen rutinórát vetetett velem. Május 25-ig csak az első 4 kötelező feladatott, utána a többit, de a kézifékes (emelkedős) elindulást a vizsga előtt 4 nappal tanultam csak.

Az én (volt) oktatóm egy öntelt, bunkó féreg, sokszor üvöltözött, késve érkezett, vagy még elpofázta az időt is. Ehhez jönnek a perverz beszólásai és a kisebb zaklatások még. Az unokatestvéremmel még bunkóbb, és a lányokat szivatja előszeretettel.

Én iskolát is fogok váltani, hétfőn intézem. Először úgy gondoltam felhívom és közlöm vele, de nem érdemel ennyit sem.

21/N

2011. júl. 6. 11:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Nyíregyen tanulok egy egész pici autósiskolában. Iskolát is szeretnék váltani, nem csak oktatót. Velem is kiabál az oktató, ha belenyúl a kormányba akkor a "véletlenül" a kezemet fogja meg, ugyanez a váltásnál is. Pedig meg tudom magamtól csinálni. Sokszor mondta nekem hogy nem tud velem mit kezdeni... Akkor az lesz, hogy megkeresem az irodát és elintézem a dolgokat. Köszönöm szépen:)
2011. júl. 6. 11:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Nem tudom nálatok volt-e ilyen a szerződésben, de nekem majd fizetnem kell, mert iskolát is váltok (nekem 10.000.- Ft, a Kresz tanfolyam másik fele, mert 10.000 volt nekünk).

2011. júl. 6. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!