Tanulóvezetek, oktatót szeretnék váltani. Hogyan megy ez?
Levezettem a rutin órákat, és most szeretnék oktatót váltani, mert kiabál, hülyének néz és a pénzre megy. Kérjem vissza tőle a fennmaradó pénzt (mert nem csak a rutin fizettem ki, hanem már a forgalom egy részét, de van róla számla). Lassan meg kell neki mondanom, hogyan?
köszi előre is!
Anno én is váltottam, mégpedig úgy, ahogy az előttem szóló is javasolta. Bementem az irodába, elmondtam, hogy mi a bajom (folyamatosan dohányzott az autóban az oktató, de nem kicsit, egyiket elnyomta, gyújtott a másikra... én meg nem dohányzom, mikor elkezdtük az órákat megkérdezte, hogy engem zavarna-e, mondtam igen, és onnantól folyamatosan szívta, fejfájással, hányingerrel, irtó büdösen szálltam ki az autójából), kértem, adjanak másikat. Kész, ennyi!
A pénzt intézze el az autósiskola, elvileg Te velük szerződtél! Egy pillanatig ne gondolkodj ezen!
Szia!
Hasonló cipőben járok én is. Az autósiskolában a titkárnő/ügyintéző elintézi, neked még beszélni sem kell az oktatóddal. Az iskolán belül akarsz oktatót váltani vagy iskolát is?
Melyik városban és melyik autósiskolában tanulsz?
Nekem is hasonló a szitu. Múlt héten hétfőn rutin vizsgáztam, elsőre sikerült. Március 15-én volt az első órám, összesen 51 (igaz ezek között volt olyan, hogy forgalomba is vitt, de az most mindegy) szügségtelen rutinórát vetetett velem. Május 25-ig csak az első 4 kötelező feladatott, utána a többit, de a kézifékes (emelkedős) elindulást a vizsga előtt 4 nappal tanultam csak.
Az én (volt) oktatóm egy öntelt, bunkó féreg, sokszor üvöltözött, késve érkezett, vagy még elpofázta az időt is. Ehhez jönnek a perverz beszólásai és a kisebb zaklatások még. Az unokatestvéremmel még bunkóbb, és a lányokat szivatja előszeretettel.
Én iskolát is fogok váltani, hétfőn intézem. Először úgy gondoltam felhívom és közlöm vele, de nem érdemel ennyit sem.
21/N
Előző vagyok.
Nem tudom nálatok volt-e ilyen a szerződésben, de nekem majd fizetnem kell, mert iskolát is váltok (nekem 10.000.- Ft, a Kresz tanfolyam másik fele, mert 10.000 volt nekünk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!