Tényleg ennyire műszaki analfabéták az emberek?
Figyelt kérdés
Az imént feltett kérdésre, "Defektes lett a robogóm hátsó kereke, mit csináljak" tényleg az a legjobb válasz, hogy vidd el gumishoz? Tényleg ekkora hiba ezen az oldalon megpróbálni segíteni, elmondani, hogy hogyan tudja megjavítani a kerekét? Tényleg jogos az, hogy én vagyok a hülye, mert nem azt mondom minden kérdésre, hogy vidd szervizbe, ha nem megy, hanem megpróbálok segíteni? Ennyire sötétek az emberek, hogy maguktól a gumishoz se képesek elvinni a defektes kereküket?2011. jún. 17. 15:01
11/12 anonim válasza:
Nagyon. Én is ha írok valamit egyből lehurrognak, hogy hülye vagyok, azok, akik életükben nem láttak még pl. egy kuplungot és nemhogy azt nem tudják, hogy hogy működik, hanem még azt se, hogy egyáltalán mi a feladata. És akkor ilyenek osztják itt az észt. Szánalmas. Aztán ha megmondom nekik, hogy hülye vagy a témához apukám, minek szólsz bele? akkor meg engem pontoznak le. Kész röhej.
12/12 anonim válasza:
igen, sok a műszaki analfabéta. Én autómentőztem régen, sokszor 1 kis talpra esettség elkelt volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!