Külföldi rendszámmal érdemes kockáztatni autopályán?
Külföldi autorendszám, kb 30-35 km-t mennék oda vissza kb 70km). nemtudom meg e éri igy kockáztatni. ugy tudom hiába lassa a rendszámot meg nem büntethet, de nem tudom hogy meg e állithatnak vagy valami. ha hosszabb szakaszrol volna szo, akkor nem kockáztatnék, de igy megfordult a fejemben.
köszönöm a válaszokat es tapasztalatokat.
köszönöm a választ. viszont most nézem utvonaltervezőt, amit ugy álitottam be hogy ne menjek a fizetős utakon. mégis irja az M0 és M1-et, viszont az lehet hogy ingyenes. segitene ebben valaki, mert a honlapon nem igazodtam el.
Szoval Biatorbágynal mennék fel M1-re, átt az M0-ra, és Dunaharasztinál jönnék le. kb 26km...
Az M0-s teljes egészében díjmentes (nem is autópálya, csak autóút).
Az M1-es 3,5 t alatti járműveknek Biatorbágy - M0 között díjmentes, de csak ebbe az irányba, visszafelé nem.
Szóval amit írtál, azon az útvonalon nem kell fizetned.
Ha viszont fizetős részen mész, akkor fizess, nem szép dolog, hogy próbálsz kibújni a fizetés alól, közben meg a magyar adófizetők szívnak többszörösen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!