Miért látok sok régi autót aránylag új rendszámmal?
Figyelt kérdés
2002-es autónknak "I"-s rendszáma van, a szomszéd 1993-as autójának szintén "I"-s van. De láttam már régebbi autókon "I"-s illetve "H"-s rendszámot2011. szept. 17. 20:30
1/7 anonim válasza:
Behozott / újra forgalomba helyezett autók.
2/7 anonim válasza:
Mert külföldről hozottak. Vannak bizonyos időszakok, mikor nagyon nyomják a kinti autókat, így ment ez a 2000-2002 körül, amikor a H-s, I-s rendszámok jöttek, és így van ez most is, amikor dőlnek be a kinti autók.
3/7 anonim válasza:
Nekem pl azért van új a régi autómon, m az eleje sérült volt, és a rendszámon alig lehetett látni 1-2karaktert, és átírásnál majdnem annyi volt kérni két új rendszámot, mint a régi helyett csinálni egy másikat...
4/7 anonim válasza:
Előveszik a régi kocsikat innen onnan a sufniból az emberek mert újra nem telik. De a rendszámukat már annakidelyén leadták. De most újra forgalomba kell helyeztetniük és új rendszámot kapnak. Ennyi a történet..
5/7 anonim válasza:
Nekem elveszett az egyik rendszámom. A forgalmi meg egy év múlva betellett volna. Olcsóbban jöttem ki új rendszámmal. mert így automatikusan kaptam hozzá új okmányt. Ha legyártatok egy darab rendszámot, akkor meg egy év múlva pluszba kellett volna fizetnem a betellett forgalmi engedély miatt is.
6/7 anonim válasza:
Gondolom a kérdező nem a külföldről behozott kocsikra gondolt hanem a tényleg öreg 15-25 éves járgányokra. Külföldről nincs az az idióta aki egy régi autót behoz ,mert a regadó maga egy régi kocsi ára.
Akkor meg már viszonylag újabbakat hoz be aki kocsit behoz nem ócskavasat.
7/7 A kérdező kommentje:
úgy értettem hogy sok nem vadonat új, de aránylag új, i-s, h-s, j-s rendszámokat látok 15-20 éves autókon, nem most helyezték forgalomba, nem uniós rendszámok
2011. szept. 17. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!