Mennyire figyeli a kaller a távolsági vonatokon azt hogy teljesárú vagy 50-es jegyem van? Érdemes kockáztatni?
Nézik nagyon, most különösen megint. Vannak ilyen periódusok, amikor különösen rászálnak a diák nézegetésére, nekem a múlthéten feltűnően sokat elkérték...
Ne kockáztass, többszörösét bukod el.
Már ott kezdődik, hogy amikor kikéred a jegyet, a jegykiadó azonnal rákérdez, vagy elkéri milyen jogosultságod van..ez az első rosta.
Kalauz vagy ellenőrzi, vagy nem- de szerintem annyira nem jó a megszégyenülés..de te tudod.
Nekem majdnem minden alkalommal elkéri a diákom, sőt a hátulját is megnézi.
Párom 90%-os kedvezménnyel utazik, mert siket, neki is minden alkalommal megnézik az igazolványát.
Nem érdemes kockáztatni.
a jegypénztáros soha nem nézi a jogosultságot itt, tőlem soha nem kérték a diákom,de még messzebbre nem utaztam így, csak Bp.-en belül.
akkor semmiképp nem kockáztatok,inkább veszek teljesárút.
köszi a válaszokat.
(de azért elég durva hogy ilyenért böribe rakják az embert..)
"de azért elég durva hogy ilyenért böribe rakják az embert..)"
Pedig nagyon helyes dolog.
Valahol el kell kezdeni a rendrakást, az emberi mentalitás megváltoztatását, hogy fel se merüljön az emberben hogy 50%-os vagy TÁ jegyet vagyen-e...
Kell visszatartó erő.
pont hogy nem itt kéne kezdeni kedves utolsó,hanem ott hogy a fizetésekhez kéne igazítani a jegyárakat, bár a máv még így is jobban megéri mint a bkv, de ettől a pénztárcám még nem lesz vastagabb.
és a rendrakást nem az adófizetők büntetésével kell kezdeni, de ez már off lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!