Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mennyire figyeli a kaller a...

Mennyire figyeli a kaller a távolsági vonatokon azt hogy teljesárú vagy 50-es jegyem van? Érdemes kockáztatni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 10:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért börtönbe nem kerülsz. Egy barátnőm járt így, nem volt matricája. 9 ezret kellett helyszíni bírságként fizetnie.
2011. júl. 4. 11:44
 12/16 anonim válasza:
sztem ezzel ne szórakozz, én vidéki vagyok és rendszeresen ellenöriznek hiába ismernek már jó ideje, ha látja vagy kérsz tőle 50%osat akkor elő veteti veled a diákod
2011. júl. 9. 12:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem egy kérdésem lenne erre.A kaller és a kalauz egyaránt hat betüböl áll.Mi volt az értelme ezt a hülye szót leirni?Korcsosul a magyar beszéd,és egyes emberek is.
2011. júl. 11. 07:54
 14/16 anonim ***** válasza:

Mert becézett, fiatalos, olyan "laza".

A kalauzokn a nép ellenségei mert nem hagynak bliccelni, ingyen utazni a vonaton.

Olyan ledegradáló: Ő a kaller.

De mondhatom azt is hogy kalauz sincsen a vonatokon, hanem jegyvizsgáló van :) Ez nem kötekedés, hanem a nyelv változása megint.

Ahogy a tömegközlekdést is igyekeznek egyreinkább a közösségi közlekedés szópárral illetni. Olyan jobban hangzó, nincs benne az a pejoratív tartalom, hogy rengetegen (tömeg) utazik.

Persze a mögöttes tartalom (lerohadt buszok, büdös szag, stb) ugyanaz maradt...

2011. júl. 11. 08:11
 15/16 kemesen válasza:
Mindenképp vegyél! Én 16 éves vagyok (tuti diák, mert 18 év alatt nem is lehetnék más, hiszen iskolakötelezett vagyok!). Iskolát váltottam, és nem volt ideiglenes diákom (mert az igazit bekérték az előző helyen), csak iskolalátogatásim. Ezt sem fogadták el. 30km-es úton 8500at kellett volna bírságként fizetnem ezért, de mivel bemutattam az ideiglenes diákomat időben 1300ra mérsékelték. Szal nem éri meg, hidd el!
2011. júl. 11. 13:05
 16/16 anonim válasza:
N E M ! ! ! ! !
2011. júl. 13. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!