Gyalogosokat meglehet büntetni azért, hogyha nem a zebrán megy át? (és az autós átengedi)
Hát még a bicikliseknek...
Volt már róla szó, hogy valamilyen oktatás nekik is kellene, de aztán jött a nagy felháborodás. Pedig az ő érdekükben lenne.
Lehet, hogy egy vidéki kisvárosban nem gond, ha Józsi bácsi csak annyit tud, hogy az ifát elengedjük, de bp-en tarthatatlan a biciklisek helyzete.
Mondjuk erről az a véleményem, ha valaki közúton közlekedik bicajjal.... vegye a fáradtságot és nézzen utána a kresz szabályoknak. Mit tehet meg és mit nem. Én nagyon nem játszanék ilyesmivel, bacajos vagyok, bármi történik nekem lesz bajom nem az autónak. Aki mindenféle kresz tudás nélkül kimerészkedik a közútra, az vessen magára!
Másfelől: Sok autós fgyelembe sem veszi a bacajosokat. Nem 1szer volt már úgy, hogy szinte elütöttek, amikor én teljesen szabályosan közlekedtem.
Azt is tudom, hogy a bicajosok is sokmindent megengednek maguknak...
Bocs az OFF miatt
Veled szórakoztak 15 percet... :O Nekünk helyből kiosztottak 10000-et fejenként...
"A közelben..." Milyen megfogalmazás ez?! Pfff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!