Erősítő bekötése hogyan?
Szeretnék venni egy 2 csatornás erősítőt a 2 hangszórómhoz.
A fejegység hátulján van RCA kimenet, arra gondolom rádughatom az erősítőt, viszont a hangszórókat hogy dugjam az erősítőre, illetve áramot hogy tudnék neki adni?
Bocsi az amatőr kérdésért, kezdő vagyok a témában.
Értelek, de közbe mégse teljesen.
Letudnád kérlek írni úgy hogy teljesen kezdő vagyok a témában?
A teljesen kezdő alatt értsd hogy eddig a legnagyobb művelet az volt hogy kicseréltem a hangszórókat és a fejegységet, semmi egyéb, nem értek hozzá sajnos.
?
Mély hangszínt? Már miért? Miért kéne hangváltó egy eleve magasközép-vágott hanghullámhoz? Ha levágja a magasat egy szűrő, akkor az életbe nem fogod hangváltóval visszahozni a magasakat...
Nem kell hozzá hangváltó, csak ha külön többutas hangszórókat akarsz használni. Az erősítőt át lehet kapcsolni, mély, közép, és magas vágásra.
Ezzel sima ügy. Igaz, túl nagy teljesítményt ettől se várj, de nem kell hangváltó. mélynyomóhoz kellene.
+: Valahonnan vegyél le neki direkt pozitívot, lehetőleg legalább 10 Amperes biztosíték legyen a vezeték előtt, amiről leveszed az áramot.
Remote: a fejegység motorosantenna kivezetésére kötöd
-: Kasznira
RCA: a fejegység RCA kivezetésére
Hangszórókat pedig az erőlködő hangszórókimeneteire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!