Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » B-S jogsi nem értem segitenél?

B-S jogsi nem értem segitenél?

Figyelt kérdés
megvan a kressz felhivtam az oktatóm hogy+kérdezzem mikor tudunk kezdeni aztmondta pénteken 14 orakor népligetnél mert ott van a váltó helye de onan a rutin pálya 17 km-erre van mért ott találkozunk? onan ő vezet a rutin pályára és ott gyakorlunk vagy hogy van ez? a forgalmi vizsga megmajd a 8.kerületbe lessz de akkoris a népligetnél találkozunk? de ugye a vizsga "utvonalakat" foglyuk bejárni nem csak koricálunk össze visza... boccs hogy hoszu lett de ez magas nektek is igyvolt?
2011. máj. 11. 09:59
 1/7 A kérdező kommentje:
ti 1 héten menyiszer tudtatok menni vezetni?
2011. máj. 11. 10:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Vagy hívd fel, ha tudni akarod és kérdezd meg tőle, vagy várd meg a pénteket.

Mi honnan tudnánk az Ő szokásait.

2011. máj. 11. 10:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Általában úgy szokott lenni, hogy ő visz ki a rutinpályára. Nekem első alakalommal volt, hogy látta, hogy megy, ezért kimentünk egy csendesebb környékre a forgalomba is.

Vizsgaútvonalak nincsenek, csak csomópontok, azokat járjátok majd be logikusan.

2011. máj. 11. 10:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Gratulálok a kreszhez!

Ő visz majd el a rutinpályához, ezért kérte, hogy a váltóhelynél találkozzatok.

Mi se a rutinpályánál találkozunk, hanem a helyi rendőrség parkolójában (ott lakok nem messze), és onnan megyünk ki a pályára.

2011. máj. 11. 11:49
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a korrekt válaszokat:) mentek a kezek
2011. máj. 11. 12:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Az ügye nem titok hogy egy oktató több tanulót is oktat. A tanulók egy része még csak a rutinpályán tanul, míg a másik része már kint a forgalomban. Mivel az oktatónak lényegében mindegy merre autóznak, azt szokták csinálni (persze ez oktató függő) hogy az oktató és a tanuló megbeszéli kinek hol jó találkozni. Van olyan hogy az egyik tanuló beszáll A-ban a kocsiba, elvezetgetnek, kiszáll B-ben (mondjuk a munkahelyénél, vagy otthon) és az oktató B-ben találkozik a másik tanulóval, aki meg majd kiszáll C-ben, ott beszáll az újabb tanuló, stb...

A találka helyet jellemzően a rutinpálya közelébe szokták tenni, mert akkor onnan gyorsan ki lehet érni a pályára tanulni. Aki forgalomban vezet az is néha bemegy a rutinpályára, akkor is kell még pár dolgot gyakorolni, bár van olyan oktató aki ezt az utcán intézi el.

Nem tudom melyik rutinpályán fogtok gyakorolni, bár sztem az a kispesti lesz, az nincs olyan nagyon messze.... Elvileg ott vizsgázol ahol a rutinpálya is van.

Valszeg most első alkalommal az oktatód fog kivinni. Utána ha már jobban megy, a második alkalommal akár már majd te fogo kivinni magad a rutinpályára (nálunk így volt). Az nagy élmény lesz, élesben a többi autó között vezetni, nagyon jó...

2011. máj. 11. 20:05
 7/7 anonim ***** válasza:
engem egyből volán mögé ültetett. bár debrecenben vizsgáztam nem pesten az egy kicsit lazább forgalom szempontból.
2011. máj. 18. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!