Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan fizettél le korrupt...

Hogyan fizettél le korrupt rendőrt amikor megállított? Bőv lent

Figyelt kérdés
Hogy csinálta(d)? Nekem sosem volt rá merszem/pofám.
2011. máj. 8. 11:46
 1/3 anonim ***** válasza:

nemlehetne helyszini bírság....pls....

és boci szemek, szomorú arc....

oszt majd mond valamit...

10 et szoktak kérni és elfelejtjük egymást...

2011. máj. 8. 12:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Amelyik olyan az maga ajánlja fel rövid időn belül...

Ismerősömet is megállította a rendőr, hogy piroson ment át. Na úgy ment át piroson, hogy az sárga volt, és mögötte még 2-en átmentek. Nah ez a tipikus ha akarom vemhes ha akarom nem.

Persze őt villogták le, mert nem 1000-rel ment "már 2 mp-e piros de még átérek" mentalitással.

Aztán akkor mondta a rendőrnek, hogy hát az sárga volt meg még 2-en átjöttek, persze 2 rendőr volt, és ha ők ketten pirosat mondanak, akkor az akkor is piros volt, ha éppensáéggel zöld volt. Na mindegy.

Aztán ismerős mondta 2x is h na de az sárga volt ne szórakozzanak már.

És akkor megszólalt az egyik rendőr, hogy hát rendben uram, akkor vegyük úgy hogy sárga volt, de a mai kávénkat maga fizeti...

Ez volt a felkérés a táncra, ugyanis az a "kávé" 5000-be fájt.

Másik ismerős meg száguldott 1000-rel, le is villogták. Mondta, h biztos úr nagyon sietek ide-oda amoda, most nézze el, stb stb. A rendőr meg mondta neki, hogy oké, akkor megjen be a közeli boltba , és mondja azt hogy "Csivasz". Nem volt mit tenni, megtette. Boltba be, odamegy a pénztároshoz és mondja neki, hogy: Csivasz. Gondolta majd jól hülyének nézik, de a boltos válasza: Csivasz?? Ja, hogy rendőr. Értem.

Adott neki valami akkori árakon mocsok drága piát.

Kivitte a rendőrnek, mondta h ittvan mit tegyen vele. Az meg mondta, hogy ne adja ide. Dobja be a hátsó ülésre, és el van intéve a dolog.

Aztán utána gondolkodtunk el, hogy valszeg az van, hogy a rendőr utána visszavitte a boltba, és a jattot elfelezték vagy valami iylesmi. És ami a kulcsszó: ez nem megvesztegetés!! Az hogy valaki bedob egy tárgyat a rendőrkocsi hátsó ülésére nem megvesztegetés...

Úgyhogy ennyi.

Jah, és mivel ezek még lehet nem elévültek el, illik hozzátenni, hogy a fent olvashatóak "csak a képzelet szüleményei" bármi hasonlóság csak a véletlen műve... :-D :-D :-D

2011. máj. 8. 12:19
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt/tök/piros élményem éjjel. 5ezerért.

Olyankor az egyik rendőr direkt elmegy onnan hallótávolságon kívűlre,a másik meg így szól:"név"..mit csináljak én most magával? Akkor már tudtam,hogy megúsztam.

Figyelni kell,mert a magasabb rangú fog célozni rá.

Nem szabad elsőre ajánlatot tenni,mert könnyen azt mondják,meg akartad vesztegetni,és az is jó pont nekik,ha egy ilyet is produkálnak a főnöküknek.

2011. máj. 8. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!