Hogyan fizettél le korrupt rendőrt amikor megállított? Bőv lent
nemlehetne helyszini bírság....pls....
és boci szemek, szomorú arc....
oszt majd mond valamit...
10 et szoktak kérni és elfelejtjük egymást...
Amelyik olyan az maga ajánlja fel rövid időn belül...
Ismerősömet is megállította a rendőr, hogy piroson ment át. Na úgy ment át piroson, hogy az sárga volt, és mögötte még 2-en átmentek. Nah ez a tipikus ha akarom vemhes ha akarom nem.
Persze őt villogták le, mert nem 1000-rel ment "már 2 mp-e piros de még átérek" mentalitással.
Aztán akkor mondta a rendőrnek, hogy hát az sárga volt meg még 2-en átjöttek, persze 2 rendőr volt, és ha ők ketten pirosat mondanak, akkor az akkor is piros volt, ha éppensáéggel zöld volt. Na mindegy.
Aztán ismerős mondta 2x is h na de az sárga volt ne szórakozzanak már.
És akkor megszólalt az egyik rendőr, hogy hát rendben uram, akkor vegyük úgy hogy sárga volt, de a mai kávénkat maga fizeti...
Ez volt a felkérés a táncra, ugyanis az a "kávé" 5000-be fájt.
Másik ismerős meg száguldott 1000-rel, le is villogták. Mondta, h biztos úr nagyon sietek ide-oda amoda, most nézze el, stb stb. A rendőr meg mondta neki, hogy oké, akkor megjen be a közeli boltba , és mondja azt hogy "Csivasz". Nem volt mit tenni, megtette. Boltba be, odamegy a pénztároshoz és mondja neki, hogy: Csivasz. Gondolta majd jól hülyének nézik, de a boltos válasza: Csivasz?? Ja, hogy rendőr. Értem.
Adott neki valami akkori árakon mocsok drága piát.
Kivitte a rendőrnek, mondta h ittvan mit tegyen vele. Az meg mondta, hogy ne adja ide. Dobja be a hátsó ülésre, és el van intéve a dolog.
Aztán utána gondolkodtunk el, hogy valszeg az van, hogy a rendőr utána visszavitte a boltba, és a jattot elfelezték vagy valami iylesmi. És ami a kulcsszó: ez nem megvesztegetés!! Az hogy valaki bedob egy tárgyat a rendőrkocsi hátsó ülésére nem megvesztegetés...
Úgyhogy ennyi.
Jah, és mivel ezek még lehet nem elévültek el, illik hozzátenni, hogy a fent olvashatóak "csak a képzelet szüleményei" bármi hasonlóság csak a véletlen műve... :-D :-D :-D
Nekem volt/tök/piros élményem éjjel. 5ezerért.
Olyankor az egyik rendőr direkt elmegy onnan hallótávolságon kívűlre,a másik meg így szól:"név"..mit csináljak én most magával? Akkor már tudtam,hogy megúsztam.
Figyelni kell,mert a magasabb rangú fog célozni rá.
Nem szabad elsőre ajánlatot tenni,mert könnyen azt mondják,meg akartad vesztegetni,és az is jó pont nekik,ha egy ilyet is produkálnak a főnöküknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!