Fizettél valameik vizsgán?
Figyelt kérdés
A kérdés adott. ki,menyyit,meik vizsgán fizetett.2010. aug. 10. 13:31
1/9 anonim válasza:
Hát akinek fizetnie kell, az ne menjen az utakra! Azok miatt vannak a balesetek. Aki saját maga nem tudja megszerezni a jogsit, az inkább ne vezessen! Az ilyenek állnak meg a pályán a belsősávban kereket cserélni....
2/9 anonim válasza:
Nem fizettem! Annál büszkébb voltam! Ha jogosítványt akar valaki akkor legyen meg saját erejéből és ne a pénztárcájából!
3/9 anonim válasza:
fizettem, minden vizsgán volt vizsgadíj...vesztegetni meg nem vesztegettem ;)
4/9 anonim válasza:
Fizettem. Órákat. Pótórákat. Vizsgadíjat. Mást nem. Elsőre átmentem. Szerintem ha van pénzed, inkább pótórákat vegyél, minthogy a vizsgabiztos zsebét tömd. Már csak a többi közlekedő érdekében is.
5/9 anonim válasza:
És gondolj a jövendőbeli családodra, akikkel ha elmentek nyaralni, akkor az életük a te kezedben van. Ha a vizsgabiztos azt mondja nem megfelelo akkor nem az. Vannak persze kivételek, mint minden más helyzetben. De gondolj a többi emberre, ne csak magadra. Egyetlen hibásan végrehajtott manőver(mondjuk előzés) katasztrofális következményekkel járhat. Fontold meg!
6/9 anonim válasza:
vizsgadíjat fizettem, igen:) Mást nem és örülök neki, így is átmentem mindenből elsőre. 17/L
7/9 A kérdező kommentje:
Hát az nem jelent semmit hogy fizetni szeretnék!Mert kivételesen jól vezetek meg minden csakhát rengeteg a köcsög vizsgabiztos aki egyből meghúz ha nemfizetsz!Meghát őszintén Pesten 1 órát a legnagyobb forgalomba vezetni nem egyszerű hibátlanul !
2010. aug. 10. 14:53
8/9 anonim válasza:
ciki, ha nem sikerül átmenned a vizsgán fizetés nélkül. Elsőre átmentem, kötelező órák melett németországban.
17/F
9/9 anonim válasza:
én meg nem voltam forgalmin, de nekem az az érzésem, hogy ez a "megbuktatnak ha nem perkálsz" inkább ilyen urban legend. Max. a tanár küld el vizsgára úgy, hogy nem vagy elég felkészült, illetve direkt ő szivat meg. Vannak genyó VB-k, de sztem koránt sem olyan nagy számban, mint ahogy azt sokan hiszik. Inkább az oktatók trükköznek előszeretettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!