Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Zúzta már meg valaki a kocsijá...

Zúzta már meg valaki a kocsiját a saját hülyeségéből? És ha igen, mit érzett utána?

Figyelt kérdés
Fogalmazhatnék úgy is: Elém ugrott egy kivilágítatlan oszlop. (Ami ugye nem az úttesten van, hanem valamivel beljebb, a szegélyen túl, éppen azért, hogy a bamba ne menjen neki.) A kocsim oldala kissé benyomódott, a nagyobb baj, hogy a küszöb is. Nem részletezem hogy történt, mert nem ez a lényeg, hanem aki már elkövetett ilyen,vagy hasonló bakit, hogy érezte magát? Én iszonyúan. Sajnos az autómban nincs "fluxuskondenzátor" mert ha volna, azon nyomban visszarepültem volna az időben néhány másodpercet, hogy ne bambuljak el ott abban az ominózus pillanatban. Én akkor ezt éreztem és most is rágódok rajta.
2011. ápr. 20. 14:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Én nyárigumival szemből felcsusztam egy 20cm padkára,azt hittem infarktust kapok százezer kár.
2011. ápr. 21. 10:37
 2/2 anonim válasza:
én mikor picit nekitollatam a fának olyan ideges voltam hogy még egyet bele is rugtam az autoba
2011. máj. 2. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!