Mi történik, ha valaki 15 nap eltelte után akarja átíratni a kocsiját?
Köszönöm a válaszokat! Igazából az a helyzet, hogy én adtam el az autómat, és én le is jelentettem ezt 5 napon belül, ahogy kell, aztán ma hív a vevő, hogy valami gubanc miatt nem tudta átírni (nem sikerült biztosítást kötnie vagy mi...), és írjunk új adásvételit. Szerintem csak elfelejtette a 15 napot, vagy nem volt pénze, vagy akármi.
Ugye jól gondolom, hogy ez már felejtős, ha már egyszer én bemutattam az adásvételim példányát az okmányirodában?
persze, mondjad neki, hogy már lejelentetted úgyhogy ennyi.
amúgy annak idején én is a 14.-napon mentem átiratni aztán kaptam 1 egy héttel későbbi időpontot, mondom nem baj ha kifutunk a 15napból, motyogott a nőci valamit de nem lett semmi
Én is így vagyok most ! nem tudtam átíratni (a hiteleimet el kell intéznem,különben rögtön viszik az autót),utána tudom csak átíratattni!
nekem annyit mondtak:átírás+ bűntetés (rendőrség:15000Ft + Apeh 15000ft) magyarán ha kicsúszol a 15napból akkor +30.000-el könnyebb lesz a tárcád az átírásnál
Mondtam a srácnak, hogy nem fogok másik adásvételit írni, ha már egyszer eladtam az autót, és le is jelentettem, úgyhogy belátta, hogy ez hülyeség.
De hogy mennyire büntetik az embert... durva.
Köszönöm mégegyszer a segítséget.
mondjuk egy ideig én is húztam így! (kaptam 2hét utánra egy időpontot... 2hét letelt,mondtam hogy nem érek rá azon a napon adjanak valami más időpontot +kaptam még másfél hétre időpontot) :)
Ezzel el lehet egy kicsit játszani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!