Forgalmi vizsgán, ha a busz az öbölből már indexel ki akkor, ha nagy fékezésre kényszerülök akkor is ki kell engednem?
értelemszerűen nem. ettől függetlenül megvághatnak érte, ha szemét a vizsgabiztos. nézd, ha akar, úgy is megvág... vannak olyan szerencsétlen helyzetek amiben nincs jó megoldás. természetesen ha nem vizsgán lennél, semmi gond nem lenne belőle, csak hát ez van, vizsgabiztosoknak néha rossz napjuk van :)
én spec szoktam rá figyelni hogy várható hogy kiakar jönni, és ha mondjuk van 2 sáv akk átsorolok a másikba, vagy folyamatosan figyelem hogy még megállnék még megállnék, namostmár nem. ezt a lámpával is igy szoktam, hogy ne érjen váratlanul hogy besárgul és nemtudom eldönteni hogy milegyen.
na meg főleg nézd meg hogy jön e mögötted valami, mert ha jön, akkor néha akkor se állj meg, ha megtudnál, mert az lehet úgy gondolja hogy inkább átmenne még. jártam már úgy hogy már láttam a pirost fölöttem, de mögöttem még ketten átjöttek. namost ha abba a sárgába én belefékezek, akk legalább 1 kocc, vagy belém, vagy a mögöttem jövőbe az utána jövő... vizsgán persze egy ilyenre megvágtak volna. ez van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!